Agatka_BB
IX Lachon BB
Iwonka2006 my mamy taki zwykly grajacy nocnik, kosztowal chyba 30zl wiec nie duzo a egzamin zdaje bardzo dobrze. Igor siada na niego sam a jak zaczyna mu grac to bije sobie brawo
i chyba to dla niego mile jest bo wydaje mi sie ze lubi robic siusiu na nocnik. Moze sprobuj z takim garajacym tanszym bo jak nie zda egzminu to po co robic sobie problem ze sprzedawaniem;-)
Sewa wspolczuje nocy... mnie tez sie ciezko spalo ale jakos spalam, to chyba z tego upalu.
i chyba to dla niego mile jest bo wydaje mi sie ze lubi robic siusiu na nocnik. Moze sprobuj z takim garajacym tanszym bo jak nie zda egzminu to po co robic sobie problem ze sprzedawaniem;-)Sewa wspolczuje nocy... mnie tez sie ciezko spalo ale jakos spalam, to chyba z tego upalu.
Mimo że moja Julcia niedawno też była taka szybko się zapomina jak wygląda takie maleństwo. Przesłodki
Był już taki czas, że się do niego załatwiał, potem coś mu się odmieniło i nie che :-( Teraz robi siku jak posadzę go na sedes, więc nocnik schowałam i uczymy się załatwiać do ubikacji 
URODZILAM CORECZKE