reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jusia22 ja od rana tez dzisija z M walcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juestm taka wsciekla:wściekła/y::wściekła/y: on wogole nie szanuje tego co ja robie!!! i jeszcze wiecie co mi dzisaia j powiedzial.......... ze on nie bedzie sprzatal po dziecku bo on pracuje i zarabia pieniadze:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za tupet kur.....:wściekła/y::wściekła/y:
A jak mu zwroce uwage ze gdzies co spolozyl i nie sprzatnal to mowi mi zeby ja to posprzatala:wściekła/y::wściekła/y: normalnie dzisiaj przeszedl samego siebie:no:

Czarna u mnie byla ta sama burza co u ciebie:sorry::sorry::szok::szok: starszna

Buziaczek masz sliczna corcie:-D:tak:

reklama
Moje dziecko młodsze śpi, a starsze bajki ogląda. Na dworze znowu duchota:realmad:. Do tego nie mogę okien pootwierać, bo na bokach bloków jest jeszcze azbest i właśnie go ściągają, więc dla bezpieczeństwa kazali nam okna pozamykać:no:. Ciekawe jak długo to potrwa. Nie mam do kogo jechać, bo na ten czas bym z domu uciekła. Tylko, że teściowej nie ma,bo się leczy, a z teściem nie bede siedziała, a u mamy okna wymieniają i w związku z tym ma hałas i bałagan w domu, więc też nic z tego:baffled:.

Ewcia - dobrej zabawy;-)

Siemka ja już wróciłąm z urodiznek...
Mam troskze fotek,ale potem powklejam sobie..robie obaida teraz Matuniowii..
Acha dzisiaj wredna @ do mnie przylazła rano przed wyjściem,a ja miałąm dzisiaj test kupić jak bede wracałą od siory,a tu suprisee...hehe
Teraz nie wiem kiedy staranka,tzn bede non toper,ale nie w te dni co trzeba....a moze sie uda potem,hehehe
A wy na wyjazadach Iwonka miłęgo pobytu....
A cod o facetów,hehe nom szkoda słów...

Ewcia widac ze imprezka sie udala :tak: dzieciaki sie pobawily razem:-)
My bylismy z M na zakupach, bo wieczorkiem wpadnie do nas moj brat , M zaprosil go na grillka i piwko. Wiec wieczor zapowaiada sie niezle. U nas dzisiaj caly czas goraco, pomoimo tego ze w nocy lalo, kurcze juz mama dosc tych upalow.
Ewcia jak krowka smakowala??? ostatnio przymierzalam sie zeby to kupic i zrobic ale jakos zrezygnowalam....

Ewcia - fotki super:tak:. Ja mieszkam w Kielcach, a nie wiem gdzie ty:confused: i czy nie za daleko by było;-)

Agatka - to niezły wieczorek się zapowiada oby tylko pogoda dopisała.

A ja wróciłam z dziećmi ze spacerku. Zrobiłam zapiekanki, a teraz idę kąpać Kubę. Zajrzę później

Agatka było fajnie,ale za dużo obych,tzn ze dwa razy w życiu ich widizałam(bo moja siora ma nowa rodizne po rozwodzie,a ja ich nie znam)....ale tak to oki,bo moja rodizna tez była...:tak::-).MIłego grilkowania,ojj ja na Mazurach ostatnio grilkowałąm,a kiedyąś potrafiłąm codziennie,hehhee.A krówka super dobra,ona p[owinna stać długo w lodówce jakieś 2 dni,a u mnie tylko nocka,ale była pyszna,zachwycali sie,,,,nawet jednqa dziewcyzna pytala sie czy jej na wesele nie zrobie,ale ja tez ide wiec nie mam czaasuuuuuu jej robic,,,baaaa

iwona.c28 kochana w awatarku mam podpis skad ja SŁUPSK kochana czyli pomorze,zatem mamy suuuperrr dalekooo do siebie...oo zapiekanki to mój mężulo uwielbia..

Boże kiedy on wróci to dopiero tydzien minał i juz mi źle samejjjj:szok::-(ale luzik dam rade jeszcze 4 tygodnie.....sama z matim....:-):tak:

reklama
Ewcia to impreza udana Ja stwierdziłamże takich rodzinnych urodzin Julce robić nie będę. Wszyscy mieszkaja w promieniu 100 km Na dwa latka nie każdy przyjechał Była teściowa ale ja mam wrażenie że bez swoich sióstr to trochę sie nudzi:crazy: Także na trzecie urodziny będzie tylko symboliczny torcik w naszym gronie a potem może wycieczka do zoo:confused::tak:a krówke musze upiec wygląda świetnie:tak:

Do góry