Agatka_BB
IX Lachon BB
Jusia22 ja od rana tez dzisija z M walcze

juestm taka wsciekla
 juestm taka wsciekla
 on wogole nie szanuje tego co ja robie!!! i jeszcze wiecie co mi dzisaia j powiedzial.......... ze on nie bedzie sprzatal po dziecku bo on pracuje i zarabia pieniadze
 on wogole nie szanuje tego co ja robie!!! i jeszcze wiecie co mi dzisaia j powiedzial.......... ze on nie bedzie sprzatal po dziecku bo on pracuje i zarabia pieniadze

co za tupet kur.....
 co za tupet kur.....

A jak mu zwroce uwage ze gdzies co spolozyl i nie sprzatnal to mowi mi zeby ja to posprzatala
 normalnie dzisiaj przeszedl samego siebie

Czarna u mnie byla ta sama burza co u ciebie

starszna
 starszna
Buziaczek masz sliczna corcie

juestm taka wsciekla
 juestm taka wsciekla

co za tupet kur.....
 co za tupet kur.....

A jak mu zwroce uwage ze gdzies co spolozyl i nie sprzatnal to mowi mi zeby ja to posprzatala

Czarna u mnie byla ta sama burza co u ciebie

starszna
 starsznaBuziaczek masz sliczna corcie

.
. 

i czy nie za daleko by było;-)
 i czy nie za daleko by było;-) 

Także na trzecie urodziny będzie tylko symboliczny torcik w naszym gronie a potem może wycieczka do zoo
 Także na trzecie urodziny będzie tylko symboliczny torcik w naszym gronie a potem może wycieczka do zoo