reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

dzis nie dam rady, 25 stron do nadrobienia :szok::szok: takze wybaczcie, ale pewnie impreza nocna była udana :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rety!!! Z moją siostrą się umówić to idzie się zarąbać już na samym początku...... jeszcze jej nie ma miała być przed 12:00 :baffled::baffled::baffled: jak ja nie lubię czekac na kogoś :no::no::no:

Ja co prawda wczoraj w nocy składałam życzenia, ale może zrobię to teraz bardziej oficjalnie.

Aniab! Wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imieninek. Uściskaj go mocno!

ja równiez dołączam do zyczeń dla Krzyska
topf001oi9.gif

o rany ... a ja miałam odkurzac, a zajełam sie wystawianiem na allegro i juz teraz nie mogę, bo Majka sie obudzi, bo ona zaraz po zasnięciu to ma twardy sen, a potem to już byle co i się budzi :no:

Cześć kochane mamuśki!
Ależ u mnie zamieszanie - dużo pracy, babcia w domu, no i trwają działania związane z wykurzeniem dzikiego zwierza (kuny lub tchórza). Wczoraj był spec od szkodników, który nic w zasadzie nie poradził, dziś ma przyjechać dekarz biegać po dachu żeby stwierdzić, którędy bestia się przedostaje. Deszcz leje jak diabli, więc nie wiem jak on po śliskim dachu w strugach deszczu będzie chodził :baffled:

hej

dzis nie dam rady, 25 stron do nadrobienia :szok::szok: takze wybaczcie, ale pewnie impreza nocna była udana :-D
Pycha jakoś tak samo wyszło:-D:-D:-D:-D

Ja co prawda wczoraj w nocy składałam życzenia, ale może zrobię to teraz bardziej oficjalnie.

Aniab! Wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imieninek. Uściskaj go mocno!

To tak jak ja.
Aniab! jeszcze raz wszystkiego naj dla mężusia:-):-)

Ola K oby się udało wykurzyć intruza:tak:

Tak poza tym to mialam tylko w mieszkanku ogarnąć a wysprzątałam na wysoki połysk;-):-p. Teraz Kubuś usnąl to trzeba szybciutko pod prysznic. Poza tym to kawkę drugą zrobiłam, a głowka przestała bolec:tak:

reklama
Ewcia.Iwonka Ratunku!!!!!!!!
Jak wsatwić zdjęcia do galeri smyków????
Bo mam "załadowane" zdjęcia ale nie ma ich w galerii???!!!
Bardzo proszę pomóżcie!!!!!!
Jak coś piszcie na Pw albo na gg żeby nie zaśmi8ecać na forum!!!!!!!
Buziaki

Do góry