reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zdrzemnęłam się godzinkę razem z młodym, bo już po prostu nie mogłam wytrzymać, ale wcale nie czuję się lepiej. Piję trzecią kwakę właśnie...

iwonka2006 - kiedy planujesz zrobić kolejny test? Ja nadal trzymam za Ciebie kciuki :tak:

reklama
Leika nie wiem jutro lub w srode.Na tescie napisane ze jesli wyjdzie negatywny winik a mimo to @ nie przyjedzie to po 3 dniach nalezy powtorzyc test.

Iwonac ogoreczki z tesciowa robiliscie? Przywizolas sobie?:-)

Iwonka zrobiłyśmy. Tylko z tymi ogórkami to też było:szok:. Ja jestem wdzięczna mojej teściowej, bo dostałam ogórki i wszystko do ogórków, ale chyba lepiej jakbym je sobie robiła sama w domu, bo tak to był powód do sprzeczki. Oczywiście poszło o to, że moja teściowa robi ogórki inaczej niż ja i chciała żebym je sobie zrobila tak jak ona chce, a ja zrobiłam po swojemu. Powiedziała, że dziwnie robie i brzydko je w słoikach układam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na to ja jej, że ja to robie do zjedzenia a nie na wystawe i sprzeczka gotowa:angry:. No ale nieważne.

Iwonka życzę powodzenia oby @ nie przyszła trzymam kciuki:tak::tak::-)

No nie szok nie ma nikogo:confused2:. Kuba własnie wstal ide mu zrobić deserek i wychodzimy na spacerek, a później wróci m z Natalką. Miłego dnia:-). Zajrzę może jeszcze do was wieczorkiem papa.

A my juz po spacerku... Dziecię się wyłaziło. Śmieję się, bo odkąd nauczyła sie chodzić, to skubana obczaiła najkrótszą drogę przez park na plac zabaw i nie ma mowy, by poszła jakąś inna, a o tym, by nie zajrzeć na huśtawki to już nie ma mowy! Oczywiście przy wychodzeniu jest wrzask, jeśli nie "zaliczymy" czegoś. I dziś tak było przy karuzeli. Oblegały ją starsze dzieci i ani myślały jej opuścić,a ja nie chciałam jej sadzać samej, bo jeszcze spadnie (już to raz zrobiła), a dla mie nie było tam miejsca... no i wyła syrena, ale na dość krótko... zresztą robiłą się śpiąca i po powrocie szybka kaszka i spanko... a mama do kompika.. hi hi...

Leika, a może idą jakieś następne, tyle, że są w ukryciu?? Na ogół jak już sie przebiją, to się wszystko uspokaja... a skoro nie, to może...???? Oj, szkoda mi Ciebie bidulko... nieprzespane noce i rozplakane dni, to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej.

Iwonka, a dużo już się @ spóźnia??? Zazwyczaj pojawia się regularnie?? Trzymam kciuki, żeby się udało... przesyłam Ci bociana...
48271d1186341754t-1-dziecko-po-30-stce-fotki-z-tel-018.jpg

No to na razie dziewczyny... do wieczora...

Moje dziecko wykapane i najedzone spi juz od 19:30:tak::-)A to dlatego ze znow nie bylo drzemki w dzien.
Novaczka trudno mi odpowiedziec na twoje pytanie bo po porodzie moje cykle bywaja rozne od 20-29 dni z czego ostatni mial tez 29 dni:tak:ostatnia @@@ dostalam 6 lipca.Czyli liczac 29 dni to wychodzilo ze w sobote powinnam byla dostac @.Brzuch mnie boli jak na @ juz dwa tygodnie.Nigdy wczesniej tak nie mialam.Ale biorac pod uwage dlugosc cykli z przed ciazy to mialam nawet co 30-40 dni a nawet zdazaly sie przerwy 2 miesieczne,i dlatego jestem zagubiona z tym wszystkim:sorry:Dziekuje za bociana:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Zaraz sobie zjem wielki talerz leniwych klusek:-p:tak:,jakos mnie na lecielo,i jak zwykle mnie pozniej zemdli;-)
A co wy dziewczynki wszystkie takie zalatane ze nikt tu nie zaglada?

Do góry