reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia to sie wybawilas:)
a084.gif
nom wybawiłam...
n015.gif
d025.gif
a063.gif

Właśnie ciekawe jak OLAK....
Aniu nono my czekamy na was...buziaki:-)

Hej dziewczyny :-) Piękny dzien dzisiaj mamy:tak:
Ania 138 ogromniaste gratulacje dla cienbie dawidka i taty

Ania rzeczywiście szybko wraca ale najważniejsze że wszystko dobrze. No i spory chłopak z Dawidka:tak:
Iwonka to sie opkupiłaś Suer Moja darderoba też wynmaga małego zasilenia ale poczekam az dzidzia bedzie na świecie prawdopodobnie nie zmieszczę się w swoje dopasowane ciuchy:-(Choć fajnie by było gdybym jednak wróciła:sorry2:
Ewcia zdawaj relacje jak to na paniejskim było:tak:
Ola K co u ciebie ? Jak magistrka ? Na razie uciekam Pa pa

Dziendoberek ja tylko na moment:-)
Oj ucaluj Anie i Dawidka od nas i szybkiego wyjscia do domku zyczymy.
Dzionek jest oki i chyba ladnie bedzie a ja w Srode chyba do PL pojade bo z mezem ciche dni nastaly to wole przeczekac z dala hehe.Niech sie sam tu pomeczy i moze pojmie co robi.Ach ci faceci trudne i ciezkie myslenie nieraz maja.Najbardziej nienawidze jak sie nieodzywa a wlasnie tak teraz jest milczy do mnie a to mnie wkur.....oj spadam i nie przynudzam narka.

Cloe no wiec,najpirw bylismy w domu u tej kuxynki,tam żarło wódka i szampan,,potem do baru na rezerwacje i tam balety,piwo,,zabawa itp itd...takz eluzik
oczywiscie impra zaczynała sie o 18:30 a ja ze szwagierka na 20:30 dojechalysmy,hehe.....ale spoko..karniaki poslzy i było oki:-D:tak:.
No to lece po synka i chyba na obiedzie zostane u mamy,,jeszcze nie wiem,,bo m na necie ma byc,,takze do uslyszena,papapa

Cześć jestem mężem Ani138 piszę aby Was poinformować że Dawid urodziłsię o 15 40 ważył3700 i mierzył 56cm.pa pa:-)
ANIA OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW:-) DAWIDKU WITAJ NA SWIECIE:tak::tak:

Ja juz wrocilam tesciowa nadawala mi ziemniakow cebuli dzemow bylo co dzwigac do piwnicy:happy2:.
Wiecie jaka jestem zadowolona moja Natalka ma komunie 4 maja:-) wiec nie zejda nam sie komunie z siostra mojego M i siostra, a wiec Natalka bedzie miala na komuni i dziadkow i chrzestnych:tak::tak::tak:Kubus mi sie obudzil musze mu mleczko zrobic bo obiadek jedlismy dzis u tesciowej o 11:confused2: to juz glodny napewno i musze jeszcze malej w lekcjach pomoc:crazy:. A tak w ogole to mialam ciezka droge, bo nie dosc ze slonce mi grzalo to jeszcze ruch :szok:, az mnie glowa boli

reklama
Iwona fajnie,ze teściowa tyle ci nadawała,zapasy na zime są..hehe
Mi zawsze babci nadaje tone i ciut więcej,,,,
A jak niedziele mija...
Ja wróciłam od mamy,Matunio zasnął mi w aucie i śpi dalej...

Do góry