reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja bylam w sklepie i ledwo wrocilam,wogole jestem bezsilna,boli mnie krzyz gdy dluzej chodze lub siedze i jestem spiaca i mnie ciagle mdli.Ja jeszcze nie mam obiadku na szykowanego ale bdzie u mnie schabowy,ziemniaczki i buraczki.Ale chyba pojde spac razem z dzieckiem zaraz na drzemke:sorry2::-)A i wlasnie przyszedl mi odkurzacz z Allegro caly i na chodzie wiec jest ok:tak::-)

Hellołka..ja juz po pracy..
Teraz zajadam sie bułeczka i pije kawe,,,wcześniej bylam na zakupach i na solakch...trzeba na wesele troszke sie opalic,,
Kurcze moja sukienka jeszcze nie dozszłaa,jzu mam nerwa,dwa tyg w sobote,a jak ona mi na wesele nie dojdzie,,,to:wściekła/y:..juz wysłaalm maila do tej facetki,niech mi przesle,bo mi potrzebna,,,a kase wpłaciłam w poniedizałek tamten,,kurcze ale sie ociągaja...
ja kupiłam kapuste dzisiaj,i właśnie ja gotuje i bede gołąbki robiła i bigosik dla męzula w słoiczki...roboty znowu,,no ale cóż onw piątek wraca,,trzeba brac sie do roboty,hehe
Id epcozytac co tam u was,,,,
A ciekawe jak ANia czy juz wyszła ze spzitala??

Dziendobry.
Ja tam meza ole hehe wczoraj juz mu przeszlo i zaczol sie odzywac ale ja mu pokazalam co potrafie i przepraszal pol dnia:-D:-D
no i bardzo dobrze,,super,ze juz oki u was...

witam
nie moge sie doczekac kiedy Ania z Dawidkiem wroca:blink:
U nas sloneczko dzisiaj ladnie swieci, choc jest zimno, pzynajmniej narazie.
no własnie ja tez nie moge sie doczekac Ani,ale ona bidulka bedzie musiała wypoczywac i teraz maluszkiem sie zając a nie BB,hehe..ale zapewne czas znajdzie...na nas...

Dzień dobry
zajrzałam sie przywitać i u mnie słonko świeci cieplutko od rana:-)
No i u mnie chorubska sie zaczęły Kubuś sie rozchorował:-(
Uciekam bo bardzo marudny:no:
Wszystkiego naj naj dla Ani i Dawidka
Ojej choróbska asio od Ani asio...zdrówka zyczymy..

Dzień dobry :))
Ani chyba jeszcze nie wypuszczą dziś, trzecia doba będzie we wtorek dopiero przecież.
a ja leżałam dwie doby ,,i szybko mogłam do domu wracać...może ona tez;-)

To mozemy sobie podac rece:blink:. Ja co prawda dopiero od dzis tak bede miec, ale juz czuje sie jak slomianka:sorry: Zobaczymy jak to bedzie wygladac.
:baffled:
no to witamy witamy w swiecie słomianek,,a wy to takie pół słomianki:-D:-D
A ja bylam w sklepie i ledwo wrocilam,wogole jestem bezsilna,boli mnie krzyz gdy dluzej chodze lub siedze i jestem spiaca i mnie ciagle mdli.Ja jeszcze nie mam obiadku na szykowanego ale bdzie u mnie schabowy,ziemniaczki i buraczki.Ale chyba pojde spac razem z dzieckiem zaraz na drzemke:sorry2::-)A i wlasnie przyszedl mi odkurzacz z Allegro caly i na chodzie wiec jest ok:tak::-)
oj ty nasza ciężaróweczko,,odpoczywaj,leniu**** i wogóle,,nie przesilaj sie tak,,masz dbac o siebie a nie sie zamęcząc...:tak:

Pycha dokaldnie, taka schodzaca skorka i w miejscach gdzie juz zeszla sa zaczerwienienia to jest niestety grzybica.
Ja dostalam na to pimafucort i zadzialal po 2 dniach. Tylko ze to jets na recepte....

jak dam rade to jeszcze dziś polecimy do lekarza :-:)-:)-( ale jestem zła na siebie, bo to musiało niedawno jej sie zrobić, na dodatek boli ją :-(

Ja też z kawka sobie siedzę:-)

Hello :)

Ja też już jestem po zakupach, piję właśnie drugą kawkę.
a045.gif
no to pijemyy...kaweee
i winko do kawy wirtualne oczywiscie
a035.gif

reklama
Do góry