Agatka_BB
IX Lachon BB
co tu taka cisza? ja tez mam juz obiadek gotowy. Wiec mam chwilke relaksu bo malutki spi juz.
Ide zrobic kawke..... przylaczy sie ktos?;-)
Ide zrobic kawke..... przylaczy sie ktos?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i bardzo dobrze,,super,ze juz oki u was...Dziendobry.
Ja tam meza ole hehe wczoraj juz mu przeszlo i zaczol sie odzywac ale ja mu pokazalam co potrafie i przepraszal pol dnia![]()
no własnie ja tez nie moge sie doczekac Ani,ale ona bidulka bedzie musiała wypoczywac i teraz maluszkiem sie zając a nie BB,hehe..ale zapewne czas znajdzie...na nas...witam
nie moge sie doczekac kiedy Ania z Dawidkiem wroca
U nas sloneczko dzisiaj ladnie swieci, choc jest zimno, pzynajmniej narazie.
Ojej choróbska asio od Ani asio...zdrówka zyczymy..Dzień dobry
zajrzałam sie przywitać i u mnie słonko świeci cieplutko od rana:-)
No i u mnie chorubska sie zaczęły Kubuś sie rozchorował:-(
Uciekam bo bardzo marudny
Wszystkiego naj naj dla Ani i Dawidka
a ja leżałam dwie doby ,,i szybko mogłam do domu wracać...może ona tez;-)Dzień dobry)
Ani chyba jeszcze nie wypuszczą dziś, trzecia doba będzie we wtorek dopiero przecież.
no to witamy witamy w swiecie słomianek,,a wy to takie pół słomiankiTo mozemy sobie podac rece. Ja co prawda dopiero od dzis tak bede miec, ale juz czuje sie jak slomianka
Zobaczymy jak to bedzie wygladac.
![]()
oj ty nasza ciężaróweczko,,odpoczywaj,leniu**** i wogóle,,nie przesilaj sie tak,,masz dbac o siebie a nie sie zamęcząc...A ja bylam w sklepie i ledwo wrocilam,wogole jestem bezsilna,boli mnie krzyz gdy dluzej chodze lub siedze i jestem spiaca i mnie ciagle mdli.Ja jeszcze nie mam obiadku na szykowanego ale bdzie u mnie schabowy,ziemniaczki i buraczki.Ale chyba pojde spac razem z dzieckiem zaraz na drzemke:-)A i wlasnie przyszedl mi odkurzacz z Allegro caly i na chodzie wiec jest ok
:-)
Pycha dokaldnie, taka schodzaca skorka i w miejscach gdzie juz zeszla sa zaczerwienienia to jest niestety grzybica.
Ja dostalam na to pimafucort i zadzialal po 2 dniach. Tylko ze to jets na recepte....
Ja też z kawka sobie siedzę:-)
Hello
Ja też już jestem po zakupach, piję właśnie drugą kawkę.