reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia ale Ty ostatnio zalatana kobitka jesteś....... Miłego radowania.
no kurde jakoś ostatnio strasznie,,niby kończe szybko,ale kurcze brak czasu,,dzisiaj o 14 konczyłam,teraz rada,potem po małego i dzien zleci szybko...a ja jutro generalne porządki,słoiki,prania itp itd,,bo męzulo wraca w piątek,hehe

Dziewczyny! Gdzie Wy jesteście. Taka tu dziś cisza jak w piątek po południu :baffled::baffled::baffled: To pewnie przez piękną pogodę. A my w domu siedzimy :-(buuuuuuuuu

no ja spałam przed nocka sił nabierałam ale mały nie dostał juz dzis temperatury wiec mam nadzieje ze to koncówka choroby
Pogoda była piekna ale widać ze jesien u mnie pełno lisci z jabłonek spadło;-)
Chorowitym zdrówka
Pozdrawiam

hej ja dopiero teraz bo faktycznie coś wisi w powietrzu i mój mały dziś marudny, smarkaty i na dodatek biegunkę ma:no::szok:Więc nie mam za dużo czasu na BB ale staram się. Madzia miała dziś logopedię w szkole i nauczyła się k wymawiać bo do tej pory nie mówiła k co brzmiało np: ot zamiast kot:tak:Pani która ją uczy aż się popłakała ze jej się udało z Madzią to tak szybko:-DA wogóle siedzi u mnie siostra która ma 3 tyg urlopu i taj plotkujemy trochę;-)
Iwonac dobrze że w końcu ten robotnik dotarł ale z tą umywalką cieknącą to chyba się zemscił na tobie
Sewa zdrówka dla Jędrka a u nas chyba to samo:-:)tak:
Pycha ale noc mieliście:szok:
Cloe powodzenia za kółkiem i u lekarza
Ewcia ty normalnie już w biegu żyjesz:-D
Vici bystry twój synek:-D
Czarna zdrówka dla maleństwa:tak:
A u mnie dziś burze, deszcz i zimnica:-(

Oj widzę, ze wirusy w powietrzu się rozwijają jak dzikie i atakują nasze dzieci :-(
Ja przed chwilą wcisnęłam Jędrkowi smectę :confused2: nie bardzo chciał, ale przekupiłam go. Może nie było to zbyt pedagogiczne podejście, ale ....... wypił i to jest istotne.

Iwona ja ganiałabym tego gościa jak coś pokręcił to niech naprawia. Rety dlaczego u nas większość ludzi olewa swoją pracę :confused2: nie cierpię tego. .
Tak tez zrobilam i naprawil ale normalnie mialam na niego takiego nerwa ze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Najwazniejsze ze w koncu jest tak jak powinno byc tylko jakim kosztem:no: kupa nerwow

hej ja dopiero teraz bo faktycznie coś wisi w powietrzu i mój mały dziś marudny, smarkaty i na dodatek biegunkę ma:no::szok:Więc nie mam za dużo czasu na BB ale staram się. Madzia miała dziś logopedię w szkole i nauczyła się k wymawiać bo do tej pory nie mówiła k co brzmiało np: ot zamiast kot:tak:Pani która ją uczy aż się popłakała ze jej się udało z Madzią to tak szybko:-D

Aniab to zdrowka dla malego i gratulacje dla corci:tak:

Moj Kuba zaczyna znowu marudzic i to ciagle wieczorami:confused: od 3 dni ale to moze na zeby. To tez uciekam zajac sie malym. A tak w ogole to bylismy dzis duzo na dworku wiec moze szybko zasnie;-) - dobranoc:-)

reklama
Do góry