reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Vici 8 euro to faktycznie nie duzo, tez mnie czeka kupno kurteczki jesiennej:dry:
Tylko jakos kasy wciaz brak:baffled:
Wlasnie przed chwilka wyprobowalam odkurzacz i odkurza naprawde fajnie tylko albo ja mam taki balagan w domu albo on ma taki maly pojemnik na smeici:confused: bo juz w drugim pokoju nie chcial ciagnac, pomyslalm ze jest jakis zdefektowany, ale pozniej popatrzylam do pojemnika a tu max:szok:.
Moze stary odkurzacz tak niedokladnie zbieral smieci i teraz jak sie uzbieralo to....:szok:

Dzień dobry!
U mas też dziś słonka brak :-( na szczęście jeszcze nie pada.

Iwona zdrówka dla Was wszyskich.

Vici to faktycznie niedroga ta kurteczka. Ja całe szczęście kupiłam trochę wiekszą na wiosnę i teraz mam jak znalazł. Ale na zimę muszę kupić :baffled: i Jędrkowi i sobie.

Agatka dziwne z tym odkurzaczem. Może one tak mają :baffled: ja sie nie znam bo mam zwykły z workiem.

A u nas dziś była spokojna noc. Jędrek pospał do 9:00. Nie męczy go już biegunka. Załatwił się normalnie. Kamień z serca. Chyba mu jednak smecta pomogła.

Teraz piję kawkę, a potem muszę posprzątać mieszkanie. Bo wczoraj sobie dałam luz i dziś bajzel jak się patrzy :baffled:

cześć dziewczynki :-)

u nas tez szaro i buro :-( w nocy padało, teraz się przejasnia

Maja jeszcze śpi :szok: ale po 6 sie obudziła i godzinkę pobrykała, a potem zasnęła

cloe wczorajsze porządki sie udały, szybko mi poszło, ale co z tego jak juz od nowa napruszone :no:

co do kurtek jesiennych i zimowych to u nas pod dostatkiem, zimowe to już dawno pokupowałam na ciuchach, a jesienne dostalismy po moich siostrzenicach,

a co do odkurzania, to ja mam dywan ( a raczej to jest wykładzina) taki z grubym włosiem i nigdy go dokładnie nie mogę odkurzyć i musze wynosić go i trzepać :no: wszyscy zachwalają jaki ładny, ale mnie już strasznie to wkurza

Pycha tez mialam kiedys taka wykaldzine z dlugim wlosiem....... wiem o czym mowisz... straszne:baffled: ale fakt ze jets bardzo ladna:tak:

Sewa dobrze ze choroba juz za wami, a co do porzadku to przy dziekcku to jest chyba niemozliwe...;-):-(

Piekny zachod....mmmmm.

Witam.Ja dopiero tyeraz bo ledwo z lozka wstalam.Mam zawroty glowy i starasznie boli mnie krzyz:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:katastrofa.Chyba caly dzien bede lezec dzisiaj:eek:u nas pochmurno ale nie pada i mgla tez rano byla:tak:Na jesien tez mam kurteczki i kupilam tez na ciuchach super w super stanie:tak::-)
Agatka no wlasnie i dlatego ja zmienilam odkurzacz na zwykly workowy bo z moim poprzednim bezworkowym tez milalam ciagle problemy bo czesto trzeba bylo go czyscic a nawet poitrafil odkurzac a zaraz smieci wysypywac spowrotem na podloge:wściekła/y::szok:Mam nadzieje ze twoj bedzie dobrze pracowal:-)
Cloe a co bys chciala miec teraz:confused:Ja ogladam klan,m jak milosc i na wspolnej:-)i plebanie czasem
Sewa dobrze ze juz lepiej ja dzis odbieram wyniki posiewu.....
Iwona zdrowka zycze wam:tak::-)
Pycha sliczne zdjecie:-)

reklama
Dzień dobry! U nas też szaro i buro, aż z łóżka się nie chciało wstac. Mężo ma dziś wolne i będzie kończył te centralne:baffled: Wczoraj zachciało misie wysłac zdjęcia do wywołania. Siedziałam do 1 w nocy aone się jeszcze nie przesłały. W końcu wyłączyłam bo miałam dośc. Spróbuję to zrobic za chwilkę. Może do wieczora przejdą:sorry2::confused:
Iwonkac.28 zdróweczka dla was. My nadal zakatarowani ale już jest duuużo lepiej.
Sewa dobrze że z małym lepiej. Buziaki!
Pycha piękny widoczek.
Vici kurteczka faktycznie niedroga, warto zobaczyc. My kurtki na jesień mamy, na zimę mam dla Adrianka. Muszę coś jeszcze Madzi nabyc.
Iwonka2006dużo odpoczywaj!!!!!!:-D
Biorę się za te zdjęcia:dry:

Do góry