reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Vici 8 euro to faktycznie nie duzo, tez mnie czeka kupno kurteczki jesiennej
Tylko jakos kasy wciaz brak
Wlasnie przed chwilka wyprobowalam odkurzacz i odkurza naprawde fajnie tylko albo ja mam taki balagan w domu albo on ma taki maly pojemnik na smeici
bo juz w drugim pokoju nie chcial ciagnac, pomyslalm ze jest jakis zdefektowany, ale pozniej popatrzylam do pojemnika a tu max
.
Moze stary odkurzacz tak niedokladnie zbieral smieci i teraz jak sie uzbieralo to....

Tylko jakos kasy wciaz brak

Wlasnie przed chwilka wyprobowalam odkurzacz i odkurza naprawde fajnie tylko albo ja mam taki balagan w domu albo on ma taki maly pojemnik na smeici

Moze stary odkurzacz tak niedokladnie zbieral smieci i teraz jak sie uzbieralo to....

sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
U mas też dziś słonka brak :-( na szczęście jeszcze nie pada.
Iwona zdrówka dla Was wszyskich.
Vici to faktycznie niedroga ta kurteczka. Ja całe szczęście kupiłam trochę wiekszą na wiosnę i teraz mam jak znalazł. Ale na zimę muszę kupić
i Jędrkowi i sobie.
Agatka dziwne z tym odkurzaczem. Może one tak mają
ja sie nie znam bo mam zwykły z workiem.
A u nas dziś była spokojna noc. Jędrek pospał do 9:00. Nie męczy go już biegunka. Załatwił się normalnie. Kamień z serca. Chyba mu jednak smecta pomogła.
Teraz piję kawkę, a potem muszę posprzątać mieszkanie. Bo wczoraj sobie dałam luz i dziś bajzel jak się patrzy
U mas też dziś słonka brak :-( na szczęście jeszcze nie pada.
Iwona zdrówka dla Was wszyskich.
Vici to faktycznie niedroga ta kurteczka. Ja całe szczęście kupiłam trochę wiekszą na wiosnę i teraz mam jak znalazł. Ale na zimę muszę kupić

Agatka dziwne z tym odkurzaczem. Może one tak mają

A u nas dziś była spokojna noc. Jędrek pospał do 9:00. Nie męczy go już biegunka. Załatwił się normalnie. Kamień z serca. Chyba mu jednak smecta pomogła.
Teraz piję kawkę, a potem muszę posprzątać mieszkanie. Bo wczoraj sobie dałam luz i dziś bajzel jak się patrzy

Pycha
mama Mai i Marty
cześć dziewczynki :-)
u nas tez szaro i buro :-( w nocy padało, teraz się przejasnia
Maja jeszcze śpi
ale po 6 sie obudziła i godzinkę pobrykała, a potem zasnęła
cloe wczorajsze porządki sie udały, szybko mi poszło, ale co z tego jak juz od nowa napruszone
co do kurtek jesiennych i zimowych to u nas pod dostatkiem, zimowe to już dawno pokupowałam na ciuchach, a jesienne dostalismy po moich siostrzenicach,
a co do odkurzania, to ja mam dywan ( a raczej to jest wykładzina) taki z grubym włosiem i nigdy go dokładnie nie mogę odkurzyć i musze wynosić go i trzepać
wszyscy zachwalają jaki ładny, ale mnie już strasznie to wkurza
u nas tez szaro i buro :-( w nocy padało, teraz się przejasnia
Maja jeszcze śpi

cloe wczorajsze porządki sie udały, szybko mi poszło, ale co z tego jak juz od nowa napruszone

co do kurtek jesiennych i zimowych to u nas pod dostatkiem, zimowe to już dawno pokupowałam na ciuchach, a jesienne dostalismy po moich siostrzenicach,
a co do odkurzania, to ja mam dywan ( a raczej to jest wykładzina) taki z grubym włosiem i nigdy go dokładnie nie mogę odkurzyć i musze wynosić go i trzepać

Pycha
mama Mai i Marty
zobaczcie jaki wczoraj mieliśmy zachód słońca
[URL=www.fotosik.pl]
[/URL]
[URL=www.fotosik.pl]

Agatka_BB
IX Lachon BB
Pycha tez mialam kiedys taka wykaldzine z dlugim wlosiem....... wiem o czym mowisz... straszne
ale fakt ze jets bardzo ladna
Sewa dobrze ze choroba juz za wami, a co do porzadku to przy dziekcku to jest chyba niemozliwe...;-):-(
Piekny zachod....mmmmm.

Sewa dobrze ze choroba juz za wami, a co do porzadku to przy dziekcku to jest chyba niemozliwe...;-):-(
Piekny zachod....mmmmm.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Ja dopiero tyeraz bo ledwo z lozka wstalam.Mam zawroty glowy i starasznie boli mnie krzyz

katastrofa.Chyba caly dzien bede lezec dzisiaj
u nas pochmurno ale nie pada i mgla tez rano byla
Na jesien tez mam kurteczki i kupilam tez na ciuchach super w super stanie
:-)
Agatka no wlasnie i dlatego ja zmienilam odkurzacz na zwykly workowy bo z moim poprzednim bezworkowym tez milalam ciagle problemy bo czesto trzeba bylo go czyscic a nawet poitrafil odkurzac a zaraz smieci wysypywac spowrotem na podloge
Mam nadzieje ze twoj bedzie dobrze pracowal:-)
Cloe a co bys chciala miec teraz
Ja ogladam klan,m jak milosc i na wspolnej:-)i plebanie czasem
Sewa dobrze ze juz lepiej ja dzis odbieram wyniki posiewu.....
Iwona zdrowka zycze wam
:-)
Pycha sliczne zdjecie:-)

Agatka no wlasnie i dlatego ja zmienilam odkurzacz na zwykly workowy bo z moim poprzednim bezworkowym tez milalam ciagle problemy bo czesto trzeba bylo go czyscic a nawet poitrafil odkurzac a zaraz smieci wysypywac spowrotem na podloge

Cloe a co bys chciala miec teraz

Sewa dobrze ze juz lepiej ja dzis odbieram wyniki posiewu.....
Iwona zdrowka zycze wam

Pycha sliczne zdjecie:-)
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry! U nas też szaro i buro, aż z łóżka się nie chciało wstac. Mężo ma dziś wolne i będzie kończył te centralne
Wczoraj zachciało misie wysłac zdjęcia do wywołania. Siedziałam do 1 w nocy aone się jeszcze nie przesłały. W końcu wyłączyłam bo miałam dośc. Spróbuję to zrobic za chwilkę. Może do wieczora przejdą
Iwonkac.28 zdróweczka dla was. My nadal zakatarowani ale już jest duuużo lepiej.
Sewa dobrze że z małym lepiej. Buziaki!
Pycha piękny widoczek.
Vici kurteczka faktycznie niedroga, warto zobaczyc. My kurtki na jesień mamy, na zimę mam dla Adrianka. Muszę coś jeszcze Madzi nabyc.
Iwonka2006dużo odpoczywaj!!!!!!
Biorę się za te zdjęcia

Iwonkac.28 zdróweczka dla was. My nadal zakatarowani ale już jest duuużo lepiej.
Sewa dobrze że z małym lepiej. Buziaki!
Pycha piękny widoczek.
Vici kurteczka faktycznie niedroga, warto zobaczyc. My kurtki na jesień mamy, na zimę mam dla Adrianka. Muszę coś jeszcze Madzi nabyc.
Iwonka2006dużo odpoczywaj!!!!!!

Biorę się za te zdjęcia

Podziel się: