reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj OlaK:-)
Ja dopiero wstalam:eek:razem z dzieckiem spalismy.Mam nadzieje ze u nas jakas choroba nie wisi w powietrzu ze moje dziecko tez tak wczesnie spalo:confused:
Iwonac szybkiej i udanej kuracji zycze:tak::-)

Ola K to jeśli chodzi o magisterkę to juz masz z górki Super! Gdyby nie fasolka byłoby oblewanie.;-):tak::-D
Współczuje perspektywy mieszkania z teściami Gdybym ja miała mieszkac z moimi:szok: Oj chyba byśmy mieszkali osobno:angry: A mężowi trzeba znależć jakieś zajęcie Skoro taki czepialski to pewnie mu się nudzi. Niech nianie zastąpi Wkońcu pozna jakie to miodzio;-)
Iwonka nie martw się na zapas. Dziś taka pogoda że wszyscy jak śnięte ryby Pewnie i na Wanesskę podziałało:tak:
Pycha Maja świetnie wygląda w kucyczkach:tak:
A u nas terror bajek. Rany Wyrodna matka jestem że pozwalam dziecku cały dzień przed telewizorem siedzieć:zawstydzona/y:Ale nie mam siły na organizowanie Julce czasu

Hej a u nas po wczorajszym deszczowym i zimnym dniu dziś jest upał:szok:I jak tu nie chorować skoro takie wahania temperatur są:no:Mati dziś lepiej- daje mu standardowe leki na biegunkę- nifuroksazyd i syrop Calcium i Malia oraz zaczęłam robić inhal;acje z soli fizjologicznej:tak:Myślę ze obejdzie się bez lekarza:tak:W czwartek w nocy mąż przyjeżdża na weekend a raczej do dentysty i auto chce sprzedać no i oczywiście czeka mnie szykowanie jedzonka dla niego:-DMoja Madzia zapisała się na kółko plastyczne i niedługo idę po nią. Śmieję się że ja tyle lat byłam jedną z lepszych uczennic ale nigdy do żadnego kółka nie należałam a Madzia już w zerówce zaczyna:-)Ale co tam przynajmniej w domu się nie będzie nudzić jak tak zorganizuje sobie czas:tak:
OlaK gratuluję złożenia parcy a co do osób pracujących w dziekanacie to też mogłabym wiele napisać bo pamiętam jak ja do swojego dziekanatu chodziłam i co tam się działo- zero kultury i uprzejmości:no::wściekła/y:
Sewa nie martw się Jędrkowi minie ale biegunka ma to do siebie że trochę pomęczy i na jednym dniu się nie kończy ale ucałuj go od ciotki z BB i niech się dzielnie trzyma:-)
Vici ale ci się okazja trafiła ja uwielbiam wszelkie takie promocje a jak mieszkałam w Szwecji to wiecznie męża ciągałam po sklepach gdzie były wyprzedaze bo tam to napreawde były okazje:tak:
Cloe i Iwonka dużo odpoczywajcie:-)
IwonaC zdrówka:tak:

a my po spacerku, słonko do nas zawitało,

Ola K. spóźnione ale
najlepsze zyczonka urodzinowe dla Maksa!!!!
156rt9.gif

a my po spacerku, słonko do nas zawitało,

Ola K. spóźnione ale
najlepsze zyczonka urodzinowe dla Maksa!!!!
156rt9.gif
dolaczamy sie do zyczen:-)
Ja dopiero obiadek robie bo M jednak wroci pozniej z tego Krakowa a ja na niego z obiadem czekalam, ale pol godzinki i bedzie . DZis spaghetti sosik juz ugotowalam teraz tylko makaron sie musi ugotowac i bedziemy jesc. Kuba juz spi 2 godz a ja ucze i przepytuje Natalke bo jutro znowu sprawdzian:no::angry:. Pani ich zaczela ostrzej traktowac zobaczymy jak to bedzie. Zegnam sie z wami do jutra bo teraz obiad a potem kolezanka ma przyjsc a potem M wraca wiec juz nie bede miala jak zajrzec. Do jutra:-)

reklama
Do góry