reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda, faktycznie niesamowita czuprynka u malutkiej!

A u mnei chwilowo cisza w domu, Maksio z nianią oglądają Mini Mini, M śpi biedaczek musi wypocząć.. a mi się nie chce pracować hihi
Miała dziś nas odwiedzić koleżanka z rocznym synkiem, ale podobno mały niewyraźny i ma się jeszcze zastanowić. Szkoda, bo specjalnie dla niej upiekłam murzynka mniam mniam!

reklama
Dzień dobry.
U nas też pogoda nie ciekawa-pochmurno i siąpi deszcz. Chyba zakwitne dziś w domu,ale póki co nie przeszkadza mi to,bo nic mi się nie chce, tym bardziej ruszać moich 4 liter gdziekolwiek. A poza tym to jest takciemno jakby była 17 czy 18, a nie 10.:eek:
Ja już po śniadanku, Maciek ogląda Disney Channel, a Grześ słyszałam, że się obudził, więc muszę iść do niego się przywitać i przebrać go z piżamki. Grześ jak narazie to złote dziecko do spania. Wstaje najwcześniej koło 8.30. A dziś o 9.30 się obudził.:szok::-) Już mamy plan z M, żeby Maćka oddać na weekend do babci (mojej mamy) i się wyspać, bo przy Grześku da radę. -Maciek budzi się wcześnie, zazwyczaj koło 6-7.
Ola zgadzam się z Iwoną i resztą dziewczyn -nie przejmuj się tak bardzo. Wiem, że jak jest się w ciąży to jest się bardziej nerwowym:tak:, ale spróbuj mniej się denerwować.
Dobra, ide do Grzesia.

Ola,może to i dobrze, że nie przyjdzie, bo jeszcze by cię zaraziła lub Maksia. A murzynka będziesz miała całego dal siebie! No i może nas poczęstujesz?;-):-)

Asiulinka, murzynkiem bardzo chętnie podzielę się z Wami wszystkimi! Zapraszam! Ładnie wyrósł, w środku są migdały w słupkach... ach chyba sobie też ukroję ;-)

Chcę kupić Maksiowi kombinezon na zimę, słyszałam, że na razie w HM są okrutnie nieładne (może jeszcze będą ładniejsze? W ubiegłym roku mieliśmy super)... moze się przejadę dziś do Coccodrillo w ramach rozrywki?

Ola powtórzę to co dziewczyny: olej sprzątanie! Poświęc swój wolny czas Maksiowi i odpoczynkowi. :tak: Trzeba myślec o sobie i fasolce:tak:
A j już po porannym mokrym spacerku:-) Na dworze siąpi ale jest cieplej i nie ma wiatru. Świetny widoczek jest jak odprowadzam mojego synka na salę: jego koledzy podrywają się z miejsc i z głośnym krzykiem "Adrian! Adrian!" biegną się z nim witac:-D Mam dzisiaj w planach roszkę mieszkanko ogarnąc. Muszę odkurzyc bo mała zbiera jakieś cuda:eek:
Iwonkac28 ja też dziś miałam pobudkę o 5:szok: Mężo do pracy wychodził a Madzia się obudziła , usiadła i TATA wrzeszczała:szok: Chyba chciała iśc z nim do pracy:cool:Ale na szczęście jak wyszedł to udało mi się ją jeszcze zaśpic i dwie godzinki dospałyśmy:rolleyes:
Mykam zrobic kawkę! Komuś też zrobic:confused:

OLA ja kupiłam kombinezon w H&M ale w londynie :) mi sie podoba taki rozowo szary bardzo jestem zadowolona mam nadzieje tylko ze na urlopie w PL bedzie snieg :tak:

Witam. Jednak wybralam sie z synkiem autobusem. Byl bardzo grzeczny, cala droge,powrotna tez, spal:-D. Jednak od pewnego czasu ma w nocy zapchany nosek, pediatra mowi,zeby nic z tym nie robic,ale serce mi sie kraje jak slysze w nocy jak on sie meczy, spac nie moze. Nie powinnam odciagac gruszka,bo ponoc sluzuwke moge uszkodzic. To co robic? Wieszam mu mokra tetre na lozeczku,ale to nic nie daje.

Bry!

Ale mam dzis wkur***... tak po prostu zły dzień... wszystko mnie denerwuje i jak bym mogła to bym komuś przywaliła:wściekła/y::angry::crazy:....

Dajcie słońca bo w depresje wpadne... bleeee... nie lubie jesieni...

A mój Kubuś zrobił dziś pobudkę o 4 rano, gadał najpierw przez pół godziny a potem następne pół godziny wrzeszczał i nie mogłm go uspokoić... ach w ogóle sie nie wyspałam...

Witajcie!
mam takie pytanie. Czy któraś z Was miała może lub ma karuzele Fuscher Price z pozytywka i światełkami? Myśmy kupili Nikodemowi i karuzelka super - mały zachwycony tylko... co trzy dni wysiada. Baterie już kupiliśmy takie lepsze i to samo. Mamy wrażenie, ze coś chyba nie styka, na dodatek z górnej części tak dziwnie pachnie - no i nie wiem czy to normalne i po prostu przerobić ją na włącznik do prądu czy może zareklamować bo jednak coś z nią nie tak.
Madziara może spróbuj kupić akumulatorki takie jak do aparatu cyfrowego, zawsze dłużej trzymaja i można podładować, a jeśli to nie pomoże to może faktycznie zareklamuj bo po co ma się coś złego stać, jena iskra i tragedia...

Elisabeth a buty kupilam brazowe pod kolor sukienki-czekoladowe
Ja i tak twierdze że nie masz sie co przejmowac tym wierchnim okryciem, bo przeciez do urzedu na pewno autkiem pojedziecie, potem to zdejmiesz z siebie i będziesz pieknie wyglądfać:-)... a najpierw zrób tak Iwona.c pisała... stań przd lustrem i sprawdź w czym sie lepiej będziesz czuła...

no kurcze a ja nie mam takiego sklepu koło siebie,,nawet nie wiem gdzie bym miała najblizej do jakies miasta z tym sklepem,,,kurcze no...

..
Ewcia Carefure masz najbliżej w Gdańsku... wiem bo przez dwa lata tam mieszklałąm i to bardzo blisko niego i często tam zakupy robiłąm... ach brakuje mi tych marketów:-(

OlaK tak jak dziewczyny piszą nie denerwuj sie mieszkaniem, w końcu to nie muzeum i nie musi błyszczeć... przykro ze tak sie denerwujesz... naprawde najlepsza metoda to totalna zlewka, teraz Ty jesteś najważniejsza i Twoja fasolka... przepraszam ze to napisze ale tak mi sie przypomniały słowa mojej mamy : chlop w chalupie, wrzod na dupie. :tak:

reklama
Witam u mnie piekne slonko za oknem.:-)a spalismy do 9:00:-):-):-):-)choc i tak sie nie wyspalam.....Tak bym chciala isc do fryzjera ale jak sobie pomysle ze mam tam ponad 3 godziny spedzic.....:szok::crazy::eek::baffled::sorry:to mi sie odechciewa i nie wiem czy pojde......:-(
Iwona czarny cienki plaszczyk jest tez krotszy niz sukienka.....A tak wogole to ma bycw sobote niby slonce ale to bedzie godzina 16:00 juz wiec i tak zaraz ciemno i zimno.....a przymierzyc dopiero moge jutro bo sukienke jutro odbieram dopiero bo jest przerabiana. ze wzgledu na moj brzuszek:tak::-)

OlaK Tak jak dziewczyny pisza,olej wszystko i juz...ja tez jak mam czasami dosc to nie sprzatam,gotuje a zjesc to zawsze z dzieckiem sobie cos przekasimy...I jest poprawa bo coraz czesciej moj R po zmywa wszystko czy posprzata zabawki bo ja mowie ze tego nie rusze i ma mi pomagac.to samo jest przy kapieli.On szykuje kapiel ja tylko ide szybko umyc dziecko i wracam np ogladac wiadomosci a on siedzi z dzieckiem w lazience i pozniej je wyciaga z kapieli i przynosi a ostatnio nawet zaczal je ubierac :tak::-):-):-):-)takze postawilam na swoim i sa tego coraz lepsze skutki:tak:

Do góry