reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania ja tez widze twoje suwaczki mi sie podobaja te drugie buciki bo sa czerwone :)))
Sewa mam juz gdziestego ksiedza pojde do innego kosciola...nie dosc ze trzeba placic za chrzest to jeszcze sie prosic o nie co to to nie...

reklama
Witam sie z wami wieczorowa pora.:-)

Ania chusta fajna. Ja bym dlugo nie ponosila, bo Grzes 10 dni temu wazyl juz 7160. :sorry: Buciki fajne, mnie tez, tak jak Bodzince, bardziej podobaja sie te pierwsze.
I tez widze 2 identyczne suwaczki z Dawidkiem.:tak:

Sewa widze ze niezle okazje dzis ustrzelilas. :tak::-) Super, tez by mi sie przydalo poprawic humorek jakimis fajnymi zakupkami. Przydaloby sie kupic jakies czapeczki i Grzsiowi i Mackowi na zime.

Klavell super zdjecia. Laseczka z Ciebie.

Wydaje mi sie, ze to dzis -slub Iwonki.

U lala, ale mi miło, już dawno tyle komplementów nie było pod moim adresem.
Moje Kochanie w końcu przyjechało z ryb, zmarżnięty, zmęczony, ale szczęśliwy że odpoczął psychicznie.Złowił około 20 dorszy, cała zamrażarka pełna, bo jeszcze z ostatnich połowów mi zostało. Ale fajnie bo On lubi ryby.
Ja raczej nie przepadam, no chyba że jakiś filecik a te dorsze to dużo ości mają jak dla mnie.
Tak patrzę sobie na te Wasze zakupy dla Maluszków i normalnie nie wyrabiam, tak bardzo bym chciała mieć jeszcze swoje Maleństwo.
Same widzicie jakie te moje córy już duże....

no tak to dzis iwonka wychodzi za mąż :tak:

iwonko
Niech Wasze małżeństwo
oznacza radośc bez końca
Niech bedzie dla Was znakiem,
który służy zastanowieniu
Małżeństwo to piękno,
to słońce na błekitnym niebie
i cisza wypełniona szczęściem

Wszystkiego najlepszego
na wspólnej drodze życia
puiwpplbm2.gif