reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no tak to dzis iwonka wychodzi za mąż :tak:

iwonko
Niech Wasze małżeństwo
oznacza radośc bez końca
Niech bedzie dla Was znakiem,
który służy zastanowieniu
Małżeństwo to piękno,
to słońce na błekitnym niebie
i cisza wypełniona szczęściem

Wszystkiego najlepszego
na wspólnej drodze życia
puiwpplbm2.gif

Pycha pozwolisz, że przyłączę się do Twoich pięknych życzeń. Iwonko wszystkiego najlepszego.

Ania138 ja myślałam o chuście "bebelulu" chciałam wkleić stronkę, ale jak wklejam to mnie wywala z forum :baffled::baffled::baffled: kliknij w google i Ci się wyświetli. Ale ta co masz zamiar kupić też fajna.

Leika łączmy się w bólu ;-)

asiulinka nie da sie ukryć :tak:zakupy mogę zaliczyć do udanych, najbardziej cieszą mnie buciki dla Jędrka.

Zmykam już dziś do wyreczka. Dobranoc. Śpijcie smacznie.

reklama
IWONKA
SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

Leika, Sewa oglądałam te chusty, ta lulu fajna tylko trochę droga, a ja już pisałam że dostanę nosidełko więc chusta potrzebna mi tylko na teraz, a ta hoppediz to na zimę za cienka, chyba.

Witam w niedzielę;-) Dla Julki zmiana czasu nie miała żadnego znaczenia Zresztą czego tu się dziwić Wstałyśmy o siódmej Ja teraz popijam kawę a dziadek zabrał Julkę do siebie Fajne chwila spokoju dla mamusi:-p
Klavell jeśli chodzi o chrzest u nas też był problem z chrztem bo mamy tylko ślub cywilny Musieliśmy pisać deklarację że weźmiemy kościelny w ciągu dwóch lat Oczywiście termin juz minął. Ciekawe jak będzie z następnym dzidziusiem Wiesz jeśli twój mąż deklaruje się że będzie wychowywał dziecko w wierze katolickiej to nie powinno być problemu a swoją droga dlaczego w kościele trzeba posuwać się do takich "numerów"Dla mnie to zwyczajne zakłamanie :crazy:
Iwonka najserdeczniejsze życzenia z okazji ślubu!:tak:

A ja położyłam małą wczoraj godzinkę później i dzisiaj też wstała godzinkę później czyli tak jak zwykle (ok.godz.7)
Ja zaraz jadę na tydzień do mamy bo mnie tu wszyscy wkurzają, mam już ich dosyć.

Witam.

My wstaliśmy o 8:30. Jakoś na Jędrka zmiana czasu nie za bardzo miała wpływ. Całe szczęście.
Wcinam teraz śniadanko, a potem chyba wezmę się za obiadek.

Ja zaraz jadę na tydzień do mamy bo mnie tu wszyscy wkurzają, mam już ich dosyć.

Nie zazadroszczę Ci tego mieszkania z teściami. Trzymaj się dzielnie i jedź do rodziców. Z całą pewnością będzie Ci lepiej jak pooddychasz innym powietrzem..... mniej toksycznym.

Pycha jak Majeczka dziś spała. Mam nadzieję, że już nie spadała z łóżka.

reklama
hejka z rana u nas pogoda paskudna mialam dzis super plany na wypadzik do klubu dla dzieci ale mezowi sie nie chce :no::-:)baffled::crazy: noi co poradze bedziemy sie kisic w domu bo pada

Do góry