reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziękujemy bardzo.Przyznam,że synuś też tatę sobie wychował bo zaraz siada na ziemi a tatuś go nosi.Ze mną też próbował ale siadałam obok i mu się znudziło.A co niech wie do czego nogi służą.
U mnie też z BB coś nie tak i nawet posta mi wcieło buuuuuuuuuuuuuuuu

oto moja pociecha po skończeniu 1 miesiaca:

45411e09ed2e18ec.jpg

db5b6ebd9bf80216.jpg

d55766993db3fd3b.jpg

A u mnie dziś słonecznie czyli w końcu pójdziemy poszaleć na spacerku i może jakieś zdjęcia porobimy bo ostatnio to rzadko aparat mam w ręce. A wogóle to mam manie fotografowania.:-DO 13 idę po Madzię.Obiadek się gotuje.Prawie jest ok.Tylko ten łeb bym ścięła:-D
Iwonka to może się gdzie spotkamy bo widzę że o takiej samej porze wychodzimy;-):laugh2:
Bodzinka ale męża załatwiłaś:-D
Vici brawo dla Victorka:yes:
Ja też mam manie fotografowanie :tak:tyle że aparat to ja prawie wszędzie ze sobą zabieram :cool2:, no wiecie nigdy nie wiadomo kogo się spotka lub co się zobaczy ;-):-D

MIKOŁAJKU
wszystkiego najsłodszego
z okazji 1-go miesiąca

Załączniki

• Teddy_Bear.jpg
    Teddy_Bear.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 28
Ja też aparat obowiązkowa z sobą zawsze i potem milion zdjęć a jak szukam konkrtetnego to mi pół dnia zajmuje:-)
Mikołajek prześliczny:-):-)Jakie ma piękne włoski.
Wszystkiego naj naj z okazjii ukonczenie miesiąca:-)

A ja łapię jakiegoś doła :-(. Wczoraj nawet przy robieniu kolacji o godzinie 22:15 :confused:, rozpłakałam się :-(. Mam już dosyć siedzenia samej w domu od rana do nocy, bo od zeszłego poniedziałku Mariusz jak wyjeżdża o 6:30 to wraca około 22 :no:. W ciągu dnia to jeszcze nie tak źle ( no chyba że teraz bo nie mam z domu wychodzić do póki Dawidkowi katar nie minie ) ale wieczorem nie daję rady :no:, za dużo roboty ja dla jednej osoby.

reklama
Do góry