reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARTUS 1981- ja raz tak dla zasady na ładńą pupcie sprubowałam mąki ziemniaczanej no i była katastrofa- dupcia czerwona jak diabli więc już mąki nie używam a tormentiol chyba muszę kupić choc mam od pediatry taką super maść robioną tylko że to steryd:no:A propo to ty jesteś rocznik 1981? bo jak tak to jesteśmy rówieśniczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
28 kwiecień

reklama
a ja 28 czerwiec:-):-):-):-):-)ide robić mojemu M śniadanie bo wrócił z pracy.
KATRINM- pewnie że tak i wielu innych też więc najlepsze są teterki=już to sprawdziłam:-D:-D

Stary był na komendzie i zgłosił kradzież,szkodę wycenił na 200 a gosciowi po drugiej stronie z ulicy tez z BMW zakosili kopłaki.To pewnie Ci sami,a dokładnie 4 lata temu ukradli nam radio z Mercedesa,i stary podał nazwiska tych gości.Do później.Mam gości.

Ja mam dzis jakis podly dzien....:baffled: dziecko mnie denerwuje tylko, oczywiscie nie okazuje mu tego ale w srodku az sie gotuje:no:

ja na odparzenia stosowalam sudocrem, nie czesto Igor mial odparzona pupe takze nie wielki esa moje doswiadczenia w tej dziedzinie.

Pieluszki w rossmanie sa takie:confused::dry: a orientujecie sie ile mnie wiecej kosztuja?

Stary był na komendzie i zgłosił kradzież,szkodę wycenił na 200 a gosciowi po drugiej stronie z ulicy tez z BMW zakosili kopłaki.To pewnie Ci sami,a dokładnie 4 lata temu ukradli nam radio z Mercedesa,i stary podał nazwiska tych gości.Do później.Mam gości.
Nam w niedzielę radio z samochodu ukradli:wściekła/y::wściekła/y:I pewnie nikogo nie znajdą...

a ja 28 czerwiec:-):-):-):-):-)ide robić mojemu M śniadanie bo wrócił z pracy.
KATRINM- pewnie że tak i wielu innych też więc najlepsze są teterki=już to sprawdziłam:-D:-D

25 czerwiec 81:-):-):-)A 28 czerwca 2003 ślub barałam:-):-)
No i pożeram prażonki i ide zaraz pyzy gotować bo mi Inna smaka zrobiła.Kupiłam jeszcze sobie eklera i draże mleczne:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Przez ta pijawke to tylko jem:cool2:
One kosztują mniej więcej ok20 zł chyba te pieluszki...

No, ja to jestem rocznik 84 :-). Pewnie najmłodsza wśród Was :-p
Oliwka właśnie zasnęła, więc idę sobie cieplutkiej wody napuścić i będę się moczyć ;-).
Papa

reklama
Do góry