reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A moje dziecko znowu pospało od 19 do 20:30 i teraz bawi się i ogląda bajki :baffled:.Nie wiem o której pójdziemy spać...A myślałam, że milutko wieczór spędzimy ;-)
Wiecie co, za jakiś czas Jacek ma imieniny i nie mam pojęcia co mu kupić...:sorry2:Możecie pomóc??Zastrzegam tylko że w grę nie wchodzą płyty z muzyką i gry na kompa, bo to go w ogóle nie interesuje.Myślałam, że może jakąs fajną koszulkę przez neta zamówić, np. z zajefajnym zdjęciem Oliwki, ale nie wiem czy to dobry pomysł :sorry2:.Kurde, a później jeszcze Walentynki to już w ogóle nie wiem co można mu sprezentować...Pomocy :-(

My jak zwykle z rana:tak::-).Noc koszmarna,Julek miał problemy ze snem ale Mirek się nim zajął,więc pospałam.Teraz Julek maa-maa mi nad głową a Olek szykuje sie do wklejania buziek;-):-D:zawstydzona/y::szok::-p:confused2::laugh2::rofl2::angry::nerd::confused::blink::cool2::cool::errr:.U mnie pada,Majeczka chyba płacze za światem i rodzicami.Pamiętajcie o zapaleniu świeczuszki o 11-tej:-(.

Dzien dobry.
U mnie piekna pogoda-slonce, blekitne niebo i male biale chmurki.:tak:
Dzis na obiad robie ryz zapiekany z jablkami. mniam:-p Juz sie nie moge do czekac, wiec juz powolutku zaczynam przygotowania.;-):-)

Asiulinka,u mnie jeszcze trochę ryżu zostało,to Ci podrzucę,żebyś miała troche oddechu od pichcenia:tak:;-):-D.
U nas teraz słonko ale siedzimy w domu bo Julek coś charczy i ma katarek.Olo W domu,bo zaspał do przedszkola.Chyba zrobię racuchy.

reklama
Do góry