reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry wszystkim:-) ja ledwo zipię bo mnie katarzysko dopadło okropne:wściekła/y:-chyba po wczorajszym spacerku z Julą bo wiało jak diabli:no:.Wczoraj wieczorem to mój M tak mnie wkurzył ze miałam go dość a mianowicie ja mu mówie że w przyszłym tyg na basen z małą jade i on też bo sama to niewiem czy dam rade a on na to że niewie ,że mu się niechce i mnóstwo innych wymówek:wściekła/y: i wymyślił żebym wzięła Anete-moją siostre więc ja OK może być no ale ktoś nas musi zawieść i przywieśc z basenu bo z małą w taką pogode nie będziemy z siostrą pedałować bo to pół godz na nogach a tak po pluskaniu to mogłaby sie rozchorować.Więc ja mówie że on w pracy będzie to poprosze jego przyjaciela żeby z nami pojechał bo często też jeżdzi ale sam.A mój M wtedy stwierdził że jak tak to on z nami nigdzie już nie pojedzie nigdy i na wakacje do Hajduszoboszlo też, skoro ja wole Łysego i pale na niego gumy-myślałby kto nieżle sobie wykombinował:wściekła/y::wściekła/y::no: no bo niby czemu my mamy siedzieć w domu przez niego jak zwykle tak jak w lecie bo co niedziela zamiast gdzieś jechać to on ma mecz więc siedzimy w domu-taka to z nim polityka:crazy::errr::ninja2:

reklama
znicz.jpg
Majeczko śpij spokojnie (*)(*)(*)

Patrze na Lola i serce mi pęka na myśl,że Monika nie przytuli juś swojej kruszynki...Nie przeżyłabym tego...

Bodzinko, mam to samo :-(.Tulę Oliwkę, mówię że ją kocham, a łzy mi się cisną do oczu na myśl, że teraz jest pożegnanie Majeczki :-:)sad:...
Majeczko, Aniołku Kochany...Śpij spokojnie
[*]

reklama
Do góry