reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tak buszuje moj Dawidek po szafkach

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Super fotka! Dawidek cudny:tak:a mamy tez ta ksiazeczke o samolotach z puzlami:tak:

dzieks, dzieks.
Dziewczyny a co planujecie na Walentynki?

Wysłać męża w kosmos:-):-):-)
OOOOOOOOOOOOO to najlepszy pomysla na dzien dzisiejszy! No chyba ze zasluzy to cos moze dostanie:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Teraz ja Was troche pomecze zdjeciami.;-):-p
Oto moje dzieciaczki na spacerku (dzisiaj):

To Macius i jego najlepszy kolega (drugi Macius):

A tu cala troja bawi sie u nas w domku:
Swietne fotki,super chlopaki:-):-):-):-)

Ach te chłopy, z nimi zawsze jakieś problemy są:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
popieram w 100% , :sorry2:

Ewcia twoje foteczki tez sa superasne! A jesli chodzi o Slowacje to mi chodzilo wlasnie o te parki wodne..Jak tam jest czy ci sie podobalo? Czy bylo teraz duzo ludzi i czy Vanesska miala by tez teraz tam frajde(mam na mysli zime)

A jak sie nazywaja te tropiki w Niemczech? Bo zapomnialam,moze stronke ktos mi poda?Moze tam bysmy sie wybrali:-pO ile wogole pojedziemy.:sorry2:

reklama
O dzieki :)
A zapomnialam napisac ze sie nie wyspalam,Vanesska dostala goraczki w nocy i jak sie przebudzila o 3 tak dwie godziny czekalismy az zasnie a ja sie czuje jakbym byla na kacu z tego nie dospania a jeszcze tez poslzam pozno spac.Teraz jest juz lepiej ma 37 ale siedze z nia w domku lepiej mimo tego slonka bo te wiatrzysko jest takie okropne dzisiaj....

Moja się nadal pali na onie w kierunku miejsca pogrzebu...Mam świecznik aniołka...
Marta fajowe foteczki:tak:

reklama
Do góry