reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka wysłany...
Lolo na koniu ogląda "Auta":-):-)Fajnie to wygląda..Jak zmieniliśmy TV to Mały zaczął dostrzegać bajki:sorry2::sorry2::sorry2:

A ja właśnie przed chwilą poparzyłam Oliwkę zupką :zawstydzona/y:.Podgrzałam w miseczce w mikrofali, wyciągnęłam, spróbowałam i była dobra, tylko ja głupia krowa zapomniałam, żeby wymieszać, bo przecież nierównomiernie się mogło podgrzać i poparzyłam dziecko :no:.Ale płakała...I nie chciała już jeść, machała rączkami, kręciła głową i krzyczała "nie nie nie" :zawstydzona/y:.Dopiero jak jej pokazałam że ja jem i dałam troszkę do spróbowania jej że juz nie jest gorąca to zaczęła jeść z powrotem :zawstydzona/y:

Marta, fajne fotki.

Majeczko
[*] śpi spokojnie Aniołku :-(

Inna też mi się tak zdażyło..Całuski dla Oliwianki...
Lolo teraz dla odmiany ogląda bajke w pudle na zabawki:sorry2::sorry2::sorry2:

Inna - napewno sie bardzo zdenerwowalas :-(,dobrze ze nic wiecej sie nie stalo. Z goracym jedzeniem nie ma zartow.

Dzisiaj ide z dzieciakami do lekarza, jak wszystko bedzie dobrze z Dawidkiem to zaraz dzwonie do meza zeby bilety kupowal.

milego dnia

reklama
No juz chyba po.........
[*]

Chyba tak...(*)
Niech Maja spoczywa w pokoju wiecznym....
swieczki3.jpg

Do góry