reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie :-D i chyba tak nie widac na prawde dziecka stopy......to jakis fotomontaz mysle:confused::tak:..ale fajny nie.Dziekuje:-)
no Iwonka super to wyglada....fajnee,,a pewnie ciebie kopie juz co mala,,,czy nie>>???

Poleciałam po pączki,a mój pojechał po pieluchy i podkoszulek dla Olka na jutrzejszą choinkę.
no to smacznego
ja ejdnego ranoz jadłam,bo w piekarni tylko były pączki,,a potem sp dostałam od dzieci..:tak:

Dziękuję dziewczyny
inna masz rację, pamiętam jak moja siostra miała leżaczek z kółkami to też im panele porysował, ale ja nie będę nim jeździć, mam za mało metrów :tak:.

iwonka dzięki za zaspokojenie ciekawości :zawstydzona/y:
dzięki też za link tylko że mi się bardzo podoba takie jak Twoje - zielone :tak:

Ja miałam drewniane dla Majki ( dostałam od znajomej ), długo w nim jadła ale ona to patyczak i nie miałam z byt dużych problemów z wkładaniem jej ( nogi się czasem klinowały :tak:).
A teraz zależy mi na plastikowym bo stolik nam już nie potrzebny, i te są takie ładne :tak:

anakonda ja na początku Majkę karmiłam w wózku, ale to nie zdało egzaminu :no:, bo wyglądało jak by to wózek jadł a nie Maja :-D

sikoreczka gratuluję, piękna sukieneczka :tak:

ewcia bardzo ładne zdjęcie, śliczna z Was rodzina :tak:

a ja znam ten avatarek też bardzo mi się podoba :tak:

reklama
Do góry