reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ania138 bo tak dlugo sie czeka tu na spalenie zwlok.......jest kolejka i zapisy:sorry2:
A co do krzeselka to powiem ci ze ja mam podobne juz kiedys pokazywalam tutaj i moje ma 4 kolka z blokadami.Ale tu poisza ze starsza wersja ma 4 kolka a nowsza dwa kolka i stopery a czy beda one z przodu czy stylu to juz pewnie jest nie wazne tak akurat ktos zalozyl.Ale w naszym uzywanym do dzis sa 4 i nie mam problemu z nimi i nic mi sie nie kreci i nie jezdzi jak zablokuje kolka.Jest bezpiecznie.

My po spacerku i po sprzątaniu:-)Grześ śpia ktos u góry wiertarką wierci:wściekła/y:Zeby tylko sie nie obudził:-(
Ja mam bardzo podobne krzesełko do iwonki tylko że ma kóła z tylu a z przodu nie ,Są blokowane.Ja nie zastanawiałam sie co będzie lepszeczy kółka czy nie podobało nam sie krzesełko i jego funkcje.A te kółka może trochę ułatwiają przesuwanie ale lepsze chyba sa 4 kółka:dry:Ale jestem zadowolona z tego co mam

Witam po kawkowo. Ja w naszym krzesełku mam cztery kółka, a różnica pewno tak jak Iwonka mówiła że zależy z której strony sobie zamontujesz. A jeśli chodzi o drewniane krzesełka to właśnie nie mogłam Adrianka od małego karmic, miał 8 miesięcy i musiałam go z dwóch stron poduchami podpierac. A teraz Madzia dostała na pół roczku i od razu korzystała:tak:
Kupiłam małej taką fajną sukienusię na allegro. Będzie jak znalazł na komunię i jak mi nie wyrośnie to może na ślub do mojej siostry w tym pójdzie:-)
Sukienka dla Księżniczki !!!! (302961891) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry