reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
NIE NIE NIE
Myśl o sobie..Oj sama wiem jakie to trudne:dry::dry:Kupie coś sobie i chodze z wyrzutami,że nie dziecku..Oj my matki to dziwne stworzenia och...

Tak brztdko że na spacer dziś nie poszliśmy.Ja wyprałam i wyprasowałam ale jeszcze rzeczy Grzesia mi zostały:tak:Ale to już chyba jutro;-)
Mój mąż jak chce coś do kompa kupić to pyta ale ma warunek że mi też musi coś kupić:-DI wtedy mówi to kup sobie coś:-DA mi jest szkoda nieraz kaski bo różnie z nią bywa...

Ewcia, mój J. to miewa różne odpały a punkcie kasy.Na Mikołaja nie kupił mi nic, na Gwiazdkę nie kupił mi nic, na imieniny dał czekoladki, a na urodziny dostałam buziaka :baffled:.Jak mu próbuję tłumaczyć, że nie chodzi mi o to, żeby mi kupował coś za 100 zł, tylko żeby to był prezent taki od serca, żebym wiedziała, że mnie naprawdę kocha...A on się wścieka...No i wczoraj była kłótnia z tego powodu, bo nawet głupiego kwiatka nie dostałam na urodziny :-(.No, ale to tylko facet :-p.Chociaż tekst :"o co ci chodzi, to tylko urodziny więc czego się spodziewasz" muszę koniecznie zapisać w jakimś notatniku ;-).
A poza tym głowa mnie boli strasznie dzisiaj :-(.Tak jakby mi kleszcze jakieś czaszkę ściskały :baffled:.Wzięłam tabletkę, może przejdzie.
Idę zjeść pierożki ze śmietanką :-), bo głodna jestem straaaaaasznie.
Do później

reklama
Mój M też mi nic nie kupuje, ale on oddaje mi całą wypłatę i jak mu coś powiem że mi nic nie kupił to odpowiada że przecież daje mi pieniądze i jak coś chcę to żebym sobie kupiła:no::no::no:
A przecież bardziej miło byłoby jakby trochę pieniędzy sobie zostawił i mi coś kupił

Do góry