reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry.:-)
Dziś Grześ wstał przed 7.:baffled: Ale na szczęście dał mamusi pospać do 8.:-):tak:
Teraz chłopaki zajmują się sami sobą, więc mam chwilkę i klikam.:-)

Marta widać, że Olo zadowolony i Julkowi też się coś dostało.:blink: A torcik pyszny.:-p

Widzę, że Grześ ciśnie kupkę, więc idę go przebrać.

Dzień doberek:-D moja córcia dziś chciała z tatusiem do pracy iśc:baffled: Wstała o 4.30 i biegała za tatą po mieszkaniu. Dostała od niego chlebka i była cała happy... do momentu aż tatko wyszedł i drzwi za sobą zamknął. Wpadła w histerię:dry: Oj ciężko ją było potem zaśpic, ale się udało:tak: Dospała do 8.
Ja pijam kawuśkę i potem zmykam na targowisko. Muszę Adriankowi lżejszą czapkę kupic, a on mnie prosi o taką z potworami:sorry2: Niestety takowych nie ma, więc musi sam wybrac:shocked2:
Jeżeli chodzi o rozmiar nóżek to się Bodzinko nie martw. Mały Jak zaczął chodzic w paputkach to co miesiąc zmieniałam mu na nowe. Tak śmigał. Koło 1,5 roku miał rozmiarek 25:baffled: Na szczęście potem zwolniło. Teraz nosi butki 28/29. Więc może Karollo też w końcu przyhamuje:tak: Mój mąż też 1,90 więc Adrianek ma po kim rosnąc:-) Madzi znowu nogi nie rosną:szok: Od jesieni nosi rozmiar 22 i tak jest do nadal;-)
Ze szczepieniami to jest tak troszkę dziwnie. Nasza pani Benia jak poszłam na pierwsze szczepienie to mi mówiła że w innej przychodni dostali darmowe szczepionki skojarzone i ma nadzieję że teraz dostaniemy my. Niestety tak się nie stało:dry: Nie wiem tylko czy to daje NFZ czy miasto sponsoruje. Podejrzewam że spółki farmaceutyczne rzucają od czasu do czasu darmową serię do przychodni. Tak losowo:sorry2:
Marta zdjęcia super. Adrian stał i podziwiał waszego torta. Był zachwycony:-D Widac że dzieci zadowolnione:tak: Wrzuc jeszcze na książkę przepisy na kremy, bo to bysię też przydało:-p

Pół posta mi zeżarło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Asiulinka dzięki:-):-):-)
Małagosiunia u góry masz "page", klikasz na to i wyskakuje Ci stronka z szablonami.Klikasz na wybrany a potem tylko dokładasz zdjęcia.
Marta impreza superowa.Widać,że fajna choc mało osób:tak:
Sikoreczka no to mnie pocieszyłaś.Mój mały tez tate rzegna.Ale w histerie nie wpada.Biagnie się dalej bawić.
Miałam na zkupy iśc i co???? Lolo spi:-):-)Mam nadzieje,że będzie jego rozmiar tych upatrzonych kapci:-):-)

bodzinka to ile razy w ciagu dnia mlody ci spi?
moj tak jak wstal o 8, i po malo przespanej nocce, oczy ma jak cebule i energii za dwoch :o....

Dobra kobitki ja pomykam! Małe energia rozpiera więc trzeba ich troszku wybiegac:tak: Buziakujemy
cmok2.gif

bodzinka to ile razy w ciagu dnia mlody ci spi?
moj tak jak wstal o 8, i po malo przespanej nocce, oczy ma jak cebule i energii za dwoch :o....
Ze dwa co najmniej....Jak wstaje o 6 to czsem po pół godzinie pada i dosypia.No i i tak śpi dwa razy.Ale chodzi spać póżno i wstaje tak o 7, 7.30 najpózniej.O 6 go budzik mój budzi czasem.
Wolałabym żeby spał raz, za to kład się o przyzwoitej porze 20 najpózniej.
No i on bardzo lubi się bawić sam.Z mamą się bawi jak ma ochote.:-DNo i ja dokoki M wróci jestem sama.Żadnych koleżanek, mama w mieście obok, teściwa w innej dzielnicy.A najgorzej jest się nauczyć, pościuągac odpowiednie rzeczy..

reklama
Moja babcia znowu mnie dobiła...
Wlasnie ladnie pokoj wywietrzylam, az milo... Ta wchodzi i tekst ze smierdzi :-/...
Juz mialam na koncu jezyka ostra odp ale sie w jezyk ugryzłam...

Swieze powietrze jej smierdzi. Co sie dziwic, skoro u siebie w pokoju nie wietrzy wogole, wszedzie syf, kila i mogila... Ja minuty tam nie wysiedze bo poprostu smierdzi brudem!! Nie wyrabiam z ta kobieta...

Do góry