reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

małemu chcę kupić zabawki do przyczepienia do spacerówki wczoraj w skepie widziałam a dzisiaj szukam w intenecie już znalazłam 20 zl taniej musze jeszcze tylko znaleźć oszczędności mojego m. bo z racji żeon pracuje a ja nie to on odkłada:wściekła/y: ale niech ja tylko się do nich dorwe:-D muszę jeszczetroszkę poszperać i w necie i w domu;-)

reklama
małemu chcę kupić zabawki do przyczepienia do spacerówki wczoraj w skepie widziałam a dzisiaj szukam w intenecie już znalazłam 20 zl taniej musze jeszcze tylko znaleźć oszczędności mojego m. bo z racji żeon pracuje a ja nie to on odkłada:wściekła/y: ale niech ja tylko się do nich dorwe:-D muszę jeszczetroszkę poszperać i w necie i w domu;-)
ooo 20zł to sporo tanie,,wiec szukaj szukaj tych oszczednosci,,hihih

zmieniłam suwaki,,mam nadzieje,ze nie bedzie wam przeszkadzało,ze tak sie rozwaliłamz nimi,,bo sa 3 i zdjecie,,ale jeden niedlugo zginieee

właśnie się dowiedziałam ze mój m. w ogóle dzisiaj nie wróci do domu.przez cały dzień nie potrafil naet wysłać smsa z życzeniami a tej swojej ku... koleżaneczce pewnie kwiatka zaniósł zajebisty dzień najchętniej bym się upiła ale nawet nie mam czym...........:-:)-:)-:)wściekła/y:

Jak dla mnie Ewciu się rozwalaj, mnie to nie przeszkadza:-):-):-)
Bardzo fajne suwaczki:-D:-D
dobra bede sie rozwalala z suwakami i nie tylko....hihih

no zajefajne...

właśnie się dowiedziałam ze mój m. w ogóle dzisiaj nie wróci do domu.przez cały dzień nie potrafil naet wysłać smsa z życzeniami a tej swojej ku... koleżaneczce pewnie kwiatka zaniósł zajebisty dzień najchętniej bym się upiła ale nawet nie mam czym...........:-:)-:)-:)wściekła/y:
no co ty,,jakiej kolzance,,daj mu do wiwatu,,niech ma....
a to dla ciebieja wlasnie sobie chlodze jedno,,,takze mozesz w tym dniu z emna,hehe,,ja tez sama..
chyba ze wentualnie

czestowac sie i popijac za ansze swieto...

na zdrowieee

Piffko ja chce:tak::tak::tak::tak:
Młody się moczy, stary też się uadje do moczenia...Zaraz "Niania" leci może obejrze...Jak M pozwoli:-D:-DJa mam jeszcze czekoladke.
Anula M w tyłek kopnąc jak wróci i nie karmić.

reklama
a to dla ciebieja wlasnie sobie chlodze jedno,,,takze mozesz w tym dniu z emna,hehe,,ja tez sama..
chyba ze wentualnie

czestowac sie i popijac za ansze swieto...

na zdrowieee

Wow Ewcia ale wybór,a można każdego po trochu;-):-p

Ja tylko dobranoc chciałam powiedzieć,ale jak zobaczyłam taki asortyment to nie mogłam się opanować:-D:cool2:
No to DOBRANOC

Do góry