reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czarna naj naj w 2 rocznice slubu i witajjjjjjjjjjjjj

ja pije kawe puszczalska z mlekiem,i nie mialam nic slodkiego,wiec wzielam malego kinderka,hehe,ma ich duzo,moze sie ze mna podizelic...hi

a on spi caly czas...:shocked2:

reklama
inna ale drogie te ubijanie tesciowejjj:szok::szok:

Bodzia wow co za sasiadka,,niech sie zabezpieczy,a nie robi bez glowyyy:no:

aluśka nie damy sie,,,

A my próbujemy nowe łóżko, jak na razie Mai się podoba.
A co do tej dziewczyny w ciąży z szóstym dzieckiem to ja nie rozumiem takiej niesprawiedliwości, ci co pragną dziecka nie mogą mieć a ci co nie chcą mają dzieci rok po roku, gdzie tu jest sprawiedliwość:baffled::baffled::baffled:

Witam wszystkie panie:-) Ale miałam zalatany dziś dzionek:szok: Rano dzieciarki wstały i stwierdziła że skoro Adriano nie smarka to ruszamy do przedszkola:tak: Po drodze z przedszkola zobaczyłam że Madzi okropnie z noska leci i to taki bardzo brzydki katar, więc zaprowadziłam myszkę do lekarza. Oprócz katarku ma zawalone gardziołko, przepisał jej bactrim i nurofen. Mam nadzieję że szybko minie:blink: Zrobiłam zakupki i szybko do domciu. Mała zasnęła to ja w biegu dwa okna machnęłam. Jedno mi się ostało, no tylko mężuś będzie mi musiał biurko przesunąc bo zawadza. Jutro firanki zrobię;-) Zaczęłam potem czytac co u was i mama mnie nawiedziła. Posiedziała zupkę zjadłyśmy i po Adusia ruszyłyśmy. Zawadziłam o szmatki no i poszło troszkę kaski:sorry2: Kupiłam na Madzię trzy sukienki i trzy pary spodni i dostałyśmy gratis ślicznego słonika. Ale ciiiiii, bo męż nic nie wie;-) Z peckola wrócic nie mogłam, 2 godziny my szli:szok: Po murkach, po krzakach i wogóle:cool2: No ale dziś pogoda supera więc mogły młode polotac:-D A tak wogóle to od rana mnie głowa boli a Adrian jak wścieknięty łazi i piszczy, krzyczy:dry: buuuuu..... Mówi mi po drodze że dziś w przedszkolu na placu zabaw byli: ale wiesz mamo ja byłem nie grzeczny, bo nie wolno było na zjeżdżalni a ja zjeżdżałem:szok: No gigant mały jeszcze się cieszy że nie grzeczny:-D
Asiulinka, Bodzinka, Inna, Cara, Małgosiunia, Anula fotki super, a modele jeszcze cudowniejsze. Aż miło popatrzec:tak:
Ewcia, Agatka, Jasminka, Iwonka zdróweczka dla dzieciaczków i dla was:blink:
Madżka jak ja ci zazdroszczę takiego dnia wolnego. Mój to mi takiego nie chce urządzic:no:
Bodzinka stęskniłaś się?;-) Och jak miło:-D a ta twoja sąsiadka to poprostu szok:szok: Szkoda tylko tych dzieciaczków, oj jak szkoda:-(
Inna to co przyjmujesz zapisy na walcowanie:rofl2: Sprzęcior troszkę drogi ale zawsze idzie otworzyc punkt usługowy : "Walcowanie osób szczególnie uciążliwych":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Moje wstręciuchy właśnie biegały na czworakach i bardzo głośno szczekały:-D Moja głowa......

Czarna
Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.

kosz_i_kotek.gif

wiem też pół godziny wchodziłam czułam się jak alkoholik nerwy mi puszczały a ręcę sie trzęsły nie myślałam że aż tak to uzależnia

reklama
Do góry