reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia Lolek jest cudny
ja małego kładę tak o wpół ósmej i wejść nie mogłam już chciałam m. oghrzanić że rozwalił kompter ale wtedy weszło

No, ja aż z nerwów wyłączyłam kompa, co się nie zdarza, bo u nas zazwyczaj włączony 24 na dobę :-D. No, ale jak nie ma BB, to po co mi włączony komp ;-)
Idę zapalić i oglądać Na wspólnej

Bodzinka ale twoj Lolo zasuwa :-)

Moj sie wciaz boi sam chodzic :-/....
Bo on pierwsze kroki stawiał jak miał równo 9 miesięcy:-):-):-)Jak miał 10 to juz latał na całego:-)Po mojej mamie.Legenda rodzinna głosi,że ona nie siedziała ale chodziła....

Bo on pierwsze kroki stawiał jak miał równo 9 miesięcy:-):-):-)Jak miał 10 to juz latał na całego:-)Po mojej mamie.Legenda rodzinna głosi,że ona nie siedziała ale chodziła....

MOj jest do tylu przez chorobe i rehabilitacje...
Siedziec zaczal jak mial 7 miesiecy...

Raczkowac 10... no i chodzi za raczke od czasu jak ma roczek...

Ale sam sie wciaz boi i chwieje :-/

A Lolo to dziwnie, najpierw raczkował potem siedział.Wszyscy sie dziwili a on raczkował z brzucha, jak foczka:-)A Ty się nie mrtw bo znam zdrowe dzieci, które też mniej więcej jak Adaś robiły postępy.A jak w końcu pójdzie to za nim nie nadążysz...Ja czasem chciałabym zeby był bardziej statyczny:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry