reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sikoreczka ja nic nie mówię ale sposób na m to sie zaczyna na w i ma 5 liter;-):-D:-D:-D
27.gif

reklama
Dobra odkurzacz wziełam....
Jasmina pożycz walca!!!To jeszcze o Jasmine zachacze i będe ufff
Noge odkręciłam i zostawiłam w domu:happy::happy:

Bodzinka The Brave :-D:-D:-D laseczki ja uciekam kapać dziecko bo jadło dziś marchewkę z ziemniaczkami i ma nawet na powiekach :baffled::baffled: a potem sie gibam przed szubidubi can dance:tak::tak: ale zajrzę przed nocą ciemną;-);-)

reklama
Do góry