reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
miłego golaskowaniaBodzinka The Bravelaseczki ja uciekam kapać dziecko bo jadło dziś marchewkę z ziemniaczkami i ma nawet na powiekach
a potem sie gibam przed szubidubi can dance
ale zajrzę przed nocą ciemną;-);-)
Ja to nie wiem czy dziś będę bo M zakupił szampana i gumowe truskawki;-)
A couuu Bodzia ales się odstrzeliła na ten odkurzaczfiu fiu w różu
![]()

Odkurzaczowi też się należy ładna czarownica;-);-)Fiu, fiu, fiu...miłego golaskowaniaJa to nie wiem czy dziś będę bo M zakupił szampana i gumowe truskawki;-)
![]()

Małagosiunia21
Witam
Piszecie jak oszalałe hihi
Sikoreczka zazdroszczę tych gumowych truskawek... Ja mam @
A akurat ochota mi się zbiera hihihi
Bodzia doleciałaś????
Madźka miłego ciapania:-)
Iiwka ja kąpię Wojtaska co 3 dzień, takie zalecenie od lekarza:-( Ze względu na skazę łojotokową skóry i takie tam... Michała co 2 dzień:-)
Nic ide się umyć i podobnie jak Madźka oglądać dubio dubi Dancehihihi
Dobranoc Kochane:-)
Sikoreczka zazdroszczę tych gumowych truskawek... Ja mam @
A akurat ochota mi się zbiera hihihiBodzia doleciałaś????
Madźka miłego ciapania:-)
Iiwka ja kąpię Wojtaska co 3 dzień, takie zalecenie od lekarza:-( Ze względu na skazę łojotokową skóry i takie tam... Michała co 2 dzień:-)
Nic ide się umyć i podobnie jak Madźka oglądać dubio dubi Dancehihihi
Dobranoc Kochane:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Idę "dusic" młodzieży bo mam ich żdziebko dośc
Gdybym już nie zajrzała to dobranoc pchły na noc karaluchy na ranooooooo;-)
Gdybym już nie zajrzała to dobranoc pchły na noc karaluchy na ranooooooo;-)
Marta1981
Rodzyneczka
A co,za gorące masło wlałaś czy drożdże zabiłaśsie manoInna przecież się darłam ostatnio wieczorem ale nie słyszałaś
Małagosiunia drożdżówki hooj strzelił
zakalec sie wdał
![]()

?Ja tyżJa jestem wyrodna matka i co drugi dzień jak nie jest bardzo czarny;-);-)
.Marta1981
Rodzyneczka
Aaaaasiuuuuuuuuliiiiiiiinkaaaaaaaaa!
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, sekundkę byłam na listopadówkach, ale tylko sekundkęJa tęsknie:-(:--
-(
Ale Jasmina Ty jesteś na bieżąco, a Ciebie Inna na listopadówkach widziałam...Dziś....
Oliwka jest niesamowita![]()
Bo później znowu sprzątałam 
Cara, nie obraź się, ale nie możesz się nad sobą użalać!!!!!!!! I przestań to robić. To nic nie da ani niczego nie polepszy. Wyobraź sobie że ja też całymi dniami siedzę w chacie, wszyscy znajomi nagle zniknęli się jak się dowiedzieli że jestem w ciąży. Nie mam do kogo pójść choćby na kawę, nie mam kogo do siebie zaprosić. Ale mam to gdzieś!!! Bo kim są dla mnie znajomi w porównaniu ze wspaniałą córeczką?? Są nikim!! I tego się trzymam, choć czasem mam ochotę ją przywiązać, zakneblować jej usta, itd. to jest dla mnie tysiąckroć ważniejsza niż milion znajomych.Ja sie dowiedzialam ze na ostatnim spotkaniu moje "kolezanki" z liceum obrobily mi doope :-/...
Jestem swieta krowa. Meczennica. Nic nie warta... Sobie winna...
:-/... Wlasnie kazda po kolei po mnie jedzie... Czy to w statusach czy na priv :-/...
I co ja kur.wa komukolwiek zrobilam...
Siedze cale dnie w chacie! Nie mam do kogo geby otworzyc!
Grzechem jest ze mi prykro ze kazda nie ma czasu przyjac zaproszenie na kawe!
Mam dosc ;-(...
Do tego wszystko odreagowalam na M :-(...
A kawkę zawsze mogę wypić tutaj, na forum

No, to masz szczęścieno przecie ja za wami tęsknię![]()
![]()

To, kurde, strasznie smarkaty jak na swoje lata

KOBIETO, WEŹ SIĘ W GARŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdyby nie Adas to by mnie tu nie bylo![]()
No co Ty, oszalałaś?? Ciebie dość?? NEVER !! ;-)Ale jesteś i tym się ciesz!
Ja za półtora miesiąca będę tu non stop,nie będziecie mnie mieć dość???
Chyba nie ciezko sie domyslic?
Psychicznie jestem wrak... I tak juz od dziecka... Sama....
Juz sie tu chyba wiecej nie zjawie ;(...
Mam wszystkiego dosc ;(...
pa
Cara, wybacz, że to napiszę, ale : NIE ZACHOWUJ SIĘ JAK OJCIEC TWOJEGO DZIECKACale zycie bylam sama. Popychadlo dla innych :-(...
Nie wyrabiam... Pa :-(...
. Bo w życiu nie chodzi o to, żeby użalać się nad sobą i swoim losem, tylko brać życie pełnymi garściami. I nie przejmować się tym co mówią koleżanki. Jak im to sprawia przyjemność - niech to robią, niech zapodają sobie opisy czy inne tam, ale to świadczy tylko i wyłącznie o ich poziomie. I pamiętaj, że tylko i wyłącznie od Ciebie zależy jak będzie wyglądać Twoje życie, inni mogą radzić, czasem pomóc, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE od Ciebie zależy co z tym zrobisz. Jeśli będziesz powtarzać, że jesteś do niczego, że jesteś nic nie warta, itp. to właśnie tak będą Cię postrzegać inni. Także - do roboty, spal most za tym nieodpowiedzialnym gówniarzem i zacznij PO PROSTU ŻYĆ!!!!!! Nie tylko dla siebie, ale też dla swojego synka.Jeśli będziesz miała kiedykolwiek ochotę pogadać - wal śmiało na gg. Jeśli będziesz potrzebowała rozmowy - możesz na mnie liczyć.
Kurde, może ja już głuchnę ze starościInna przecież się darłam ostatnio wieczorem ale nie słyszałaś![]()

właśnie,codziennie kąpiecie dzieciaki?Bo ja tak ale zastanawiam się czy można rzadziej:-)
Twój jest starszy to szybciej się ubrudzi;-) to myślicie że raz na tydzień wystarszy???
żartuje przecież![]()
My Oliwki nie kąpiemy codziennie dlatego, że to horror a nie kąpiel. Tzn. sama kąpiel super, tylko że ona jakby mogła to w wannie siedziałaby całą noc, wyciągnięcie jej jest masakrą - nie cierpię tego.a propos brudu ponoć po tygodniu sam odpada![]()
A u nas się mówi że brud sam odpada po pięciu dniach.
No i pamiętajcie:
"CZĘSTE MYCIE SKRACA ŻYCIE, BO SKÓRA SIĘ ŚCIERA I CZŁOWIEK UMIERA"
Kurczę, Bodzia, nie mogę, Ty to zawsze, wiesz... Wiem że tego posta piszę już godzinę, ale może jednak się jeszcze zjawisz...No to ja chyba też znikam....A akurat dziś bym posiedziała....
BOOOOOOOODZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...................
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Kujka wodna,ktoś mnie usunął ze znajomych,wiem w którym miejscu,ale nie wiem kto
?I to ktoś z TYCH realnych
.
Inna,ale tasiemiec,takiego jeszcze nie widziałam.
?I to ktoś z TYCH realnych
.Inna,ale tasiemiec,takiego jeszcze nie widziałam.
Podziel się: