reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia to Ty masz m. w domu a mnie po zakupy gnasz??????????
mój m. będzie dopiero po wpól dziewiątej wieczorem jak już wszystko będzie zrobione ale zostawię mu łazienke do posprzątania a co tam?
ja ama sklep pod blokiem

Bodzia to Ty masz m. w domu a mnie po zakupy gnasz??????????
mój m. będzie dopiero po wpól dziewiątej wieczorem jak już wszystko będzie zrobione ale zostawię mu łazienke do posprzątania a co tam?
ja ama sklep pod blokiem
Nie mam, pojdzie jutro albo jak wróci:-(Zarabia na nasze zachciewajki:-p:-p

Moja mała właśnie zaczyna swoją codzienną histerię:eek: Chyba jej godzina nadeszła:baffled: Pomału mam tego dośc. Widac że zmęczona, uśpic się nie daje a pyszczek dziera:szok:
Bodzia goń męża na zakupy przy okazji to niech Lola wywietrzy:tak:
Anula szybciutka ty jesteś:szok::tak:
Dobra muszę małą udusic bo drze:baffled::baffled::baffled:

Ja już znikam na całe święta:tak:

Życzę Wam pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody- to dla zdrowia i urody, dużo jajek kolorowych, Świąt wesołych oraz zdrowych
ost__60_.gif

reklama
Do góry