reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka ma racje wiadrem teściową, wiadrem:-DTzn.woda z wiadra;-)
:-D:-D:-D:-D:-D ja tam na swoją z wiadrem się zasadzam. Jakby w faktach mówili ze 27 letnia Magdalena U. z Łodzi utopiła tesciową w kuble lodowatej wody to ja bedę:tak::tak:

Szymek osłuchany i czyścutko ma w płucach. Ale dalej swiruje pajacyków mały:-D:-D myślę, że podoba mu się dźwięk jaki wydaje z siebie przy pokasływaniu:eek:.Pewnie mylicie ze panikara jestem, ale nie darowałabym sobie gdyby przez swięta jakas paskuda mu się przyplatała bo nie pojechaliśmy do lekarza:sorry::sorry:

Marta nom 2 tysiaki :eek::eek:rispect. A co do mojego stażu no to koffane sama ze sobą kurna nie piszę nie??:-D no może czasem:-D:-D

Marta jak ty powożąca jezdeś to zgarniaj laski z okolic ja zabiorę Leikę i jeszcze kogo się da i spotkanie jakieś zmontujemy. Która ma największą chałupę???:laugh2:

reklama
Madźka dobrze że z małym ok ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak samo
Bodzia Ty uważaj na tą nogę jednak co?
ja mojego diablika uśpiłam gotować skończyłąm i tylko posprzątać zostało a mi się nie chce oj jak bardzo mi się nie chce.
a co do wiadra to na nią to byłoby mało spora jest,zdecydowanie wolę węża ogrodowego

Anula niezły gagatek ze Stasia:-DMój gagatek śpi...tak gagatkuje,że przez niego stuknełam się w chorą noge i ała...
Sikoreczka ma racje wiadrem teściową, wiadrem:-DTzn.woda z wiadra;-)
buziolki na biedną nózię! A po co na tą teściową woda:confused2: wiadro wystarczy:tak::rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D ja tam na swoją z wiadrem się zasadzam. Jakby w faktach mówili ze 27 letnia Magdalena U. z Łodzi utopiła tesciową w kuble lodowatej wody to ja bedę:tak::tak:

Szymek osłuchany i czyścutko ma w płucach. Ale dalej swiruje pajacyków mały:-D:-D myślę, że podoba mu się dźwięk jaki wydaje z siebie przy pokasływaniu:eek:.Pewnie mylicie ze panikara jestem, ale nie darowałabym sobie gdyby przez swięta jakas paskuda mu się przyplatała bo nie pojechaliśmy do lekarza:sorry::sorry:

Marta nom 2 tysiaki :eek::eek:rispect. A co do mojego stażu no to koffane sama ze sobą kurna nie piszę nie??:-D no może czasem:-D:-D

Marta jak ty powożąca jezdeś to zgarniaj laski z okolic ja zabiorę Leikę i jeszcze kogo się da i spotkanie jakieś zmontujemy. Która ma największą chałupę???:laugh2:
będę pilnie śledzic kroniki kryminalne:tak::tak::tak:;-)
dobrze że Szym dobrze:happy:
a po cuż nam chałupa, lota wynajmiemy i do ciepłych krajów:tak::laugh2: Drineczki, palemki, plaża i jakiś przystojniacha do masażu stóp... i nie tylko;-)
:rofl2::rofl2::rofl2:
Madziucha wstała chęśliwa i ładosna. Tera mieszkanko zamiata;-) Zupka polana idziom szamac:-)

zmobilizować się tudno ale sprzątanie czeka więc zmykam szorować
tylko jeśli ja wszystko zrobię to dla m. nic nie zostani no,mam dylemat i niechcieja:zawstydzona/y::-D

buziolki na biedną nózię! A po co na tą teściową woda:confused2: wiadro wystarczy:tak::rofl2:

będę pilnie śledzic kroniki kryminalne:tak::tak::tak:;-)
dobrze że Szym dobrze:happy:
a po cuż nam chałupa, lota wynajmiemy i do ciepłych krajów:tak::laugh2: Drineczki, palemki, plaża i jakiś przystojniacha do masażu stóp... i nie tylko;-)
:rofl2::rofl2::rofl2:
Madziucha wstała chęśliwa i ładosna. Tera mieszkanko zamiata;-) Zupka polana idziom szamac:-)
a niania dla dzieciaków się znajdzie? bo ja małego z m. nie mam odwagi zostawić na dłużej niż parę godzin

smacznego ptaszynki :tak::-):-) w spódniczce z trawy, barami jak stodoła, usmiechem clooneya:sorry::sorry: no mógłby być ostatecznie aaa i żeby obsługę walca znał bo przecie nie będziemy się same babrać, nie?:szok::-D

reklama
Anula z tym wężem ogrodowym to mnie rozwaliłas.Wyobraziłam sobie całą sytuajce i hihihihihihih.Już siedze, nic nie robie:tak:
Corel mi muli, jeszcze nie robiłam scrapka dwa dni:sorry:
Madzka to dobrze,że dobrze.
Anaconda porzuć sprzątanie na rzecz naszego cennego towarzystwa.;-);-)
Jak się chcecie spotykac to ja propnuje Zoo na śląsku:-p:-p:-p
Blizutko bym miała....

Do góry