sikoreczka79
Fanka BB :)
Madziucha uduszona
Mam koło godzinki spokoju. Mus tera obiada wstawic, pranko załączyc i podłogi pomyc
L E C E ................

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...świr też człowiek ....Bój Ty się Boga kobieto! Ja wiem, że świr to świr, ale żeby tak źle mu życzyć?
Sikoreczka fajna foteczka
Sikoreczka ja też nie jestem teraz w stanie nic zrobić tak mnie kręgosłup na pier...a że nie mogę się schylić ani podnieść Amandy po jedzeniubidulko. Trzymaj się koffana. Coś na rozgrzewkę i choc troszkę odpoczącJa to na chrzcinach Madzi wymiotowałam i gorączkowałam
Nie byłam w stanie nic zrobic
![]()
aluśka - zdrówka życzę!
Dziękuję KobitkiAluśka zdrówka.![]()
walec jak nicSzła mi wspólpraca z moim synkiem pokroiliśmy prawie całą sałatkę zrobiliśmy krem do mazyrka zostało nam odrobinke a jemu zaczęło się nudizić kurka do spania to jeszcze godzina na pewno i znów wstrzymanie roboty.
a jeszcze temat rzeka moja teściowa
byli w niedziele i pyta czy chcę jajka od hodowcy kurów mówię jej że tak to powiedziała że poda przez m. no i czekam kupiłam tylko do wypieków i sałatki bo tak to takie świeże lepsze a ona mi dzwoni i pyta gdzie jaja kupiłam![]()
a tam się będziesz z pistolecikami rozdrabniac wiadro weżna walec przyjdzie kolej ale najpierw dam jej śingusa odpowiedzniego bo jedziemy do nich w drugie święto hihihi chyba pójdę dziecku kupić pistolecik