reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i zdzebko przesadziła...W tej chwili mycie podłóg i odkurzanie odpada..Albebo potem alebo M to zrobi....
Kto mi pojdzie po zakupy..Mam ochote na pomidoróweczke z kluseczkami....
Bodzia skoczę bo ja też muszę.a popilnujesz Stasia przez chwilę?
właśnie wali piątą kupę dzisiaj on mnie zrujnuje

A ja bym się chętnie wybrała do biedronki bo są w promocji jakieś lalki po 7zł, może bym małej kupiła, tylko że to trochę daleko, no nic może to jakoś przeżyję. Jak mała uśnie to biorę się za sprzątanie, bo jutro wyjeżdżamy na święta:-):-):-)

Załączniki

• ach.JPG
    ach.JPG
    54,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Heloł! Już jestem:tak: Adriano w przedszkolu, zakupi zrobione Madziucha siedzi pod biurkiem i ubiera miski na głowę:-D Młody z rańca pytał czy możemy dziś po przedszkolu jajka malowac żeby ten zajączek przyszedł już jutro:rofl2:
Hejjjjj:-D:-D:-D
Po nocy piszą a rano mnie sama zostawiają;-);-)

Cicho sza bo mi babal obudzicie.Qurcze a czułam,że powinnam wstac bo M i tak śpi....Ale Mały się kręcił.Ciszej krzyczcie;-);-)A dzsiaj macie dla mnie piffko????

Noga prawie nie boli, kolano sie zgina le jeszcze ja pooszczędzam bo na pewno jeszcze osłabiona jest;-);-)
nio po nocy mi się najlepiej siedzi bo cisza i spokój i nikt ode mnie nic nie chce:-) Tylko nie wiem jak dziś będzie bo M ma już od jutra wolne:eek: Dobrze że z nózią już lepiej:tak:

Wstawać moczymordki:-D.
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
No to mata na moje 2000 postów Zobacz załącznik 71134
Delicja-z-figami_malinami-i.jpg
,oczywiście dzisiaj żadnego picia:tak::-D
mmmmmmm właśnie mam kawusię:-p

Wedle życzenia
tortxx5.jpg
nie no odlot:-D:-D:-D

Dzień dobry!

Ja za Wami nie mogę nadążyć :baffled: rety ile Wy diergacie :szok: Nie nadrobię.

Marta tort zarąbisty, a okazja do niego :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam z samego rana :-D:-D:-D:-D super!

Sikoreczka mam nadzieję, że jednak znalazło się dla Ciebie miejsce w małżeńskim łożu :tak:
Adriana wyniosłam bo nie było szans. Muszę Madzię wywalic od nas wreszcie. Ale mała jest taka uparta że aż strach w oczach na samą myśl:baffled:

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaarta ja chce takowy w realu:-D
Młody mi spał na kolanach ale tera pije herbatke to ja lenia wyganiam, ide psiątać.Jakby mi nie zasnął w takiej pozycji juz bym miała wszystko zrobione:baffled:
Ja ogłaszam strajk.Śniadanie i wsio.
Cara gdzie masz przystojnych aktorów???
No cholibka herbataka na pajacu...Moje dziecko kiedys m nie wykonczy:rofl2::rofl2::rofl2:
Innnnnnnnnnnnnnnnnnna, Ptaszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynka
Koniec spania:-D:-D:-D
Lachonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kaj wy som????????
somy, somy ino od rana po sklepach lotomy i czasu na klachy brak:sorry:

Idę sobie jakąś herbatkę zrobić, śniadanko już zjadłam :-). Oliwka wcina banana, przed chwilą próbowała zjeść 1 grosza :baffled::eek:
A ja jakaś taka zmęczona...Dziwnie się czuję, taka wypompowana :eek:
może Oliwianka chce na coś odłożyc:confused2:
zaraz wpadne i ponadrabiam tylko muszę Szymka do lekarza umówic bo zacząłbaranek jeden pokasływać dziwnie:eek::eek::angry:
tulaski dla Szyma, oby to nic poważnego:tak:

Witam Kobitki :tak:

Czuję się dziś fatalnie:no: ....wszystko mnie boli głowa, gardło,uszy i kości:no: do tego mam strasznie zapchany nos i kaszel..:baffled::no:
...mojego mężusia choróbsko puściło to przed samymi świętami i chrzcinami mnie musiało się czepić.....:no2::no2::no2:
....ja to mam pecha.....:confused2::no::hmm:
bidulko. Trzymaj się koffana. Coś na rozgrzewkę i choc troszkę odpocząc:tak: Ja to na chrzcinach Madzi wymiotowałam i gorączkowałam:baffled: Nie byłam w stanie nic zrobic:no:

dzien dobry ja tylko na chwilke zlozyc wam zyczenia
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

To do poczytania po świętach pa:-)
Wesołych świąt Iwonko. Odpocznij i do sklikania po:tak::-)
Bodzia 4you:

Do góry