reklama
Bodzia skoczę bo ja też muszę.a popilnujesz Stasia przez chwilę?No i zdzebko przesadziła...W tej chwili mycie podłóg i odkurzanie odpada..Albebo potem alebo M to zrobi....
Kto mi pojdzie po zakupy..Mam ochote na pomidoróweczke z kluseczkami....
właśnie wali piątą kupę dzisiaj on mnie zrujnuje
anaconda27
styczniówka2006
A ja bym się chętnie wybrała do biedronki bo są w promocji jakieś lalki po 7zł, może bym małej kupiła, tylko że to trochę daleko, no nic może to jakoś przeżyję. Jak mała uśnie to biorę się za sprzątanie, bo jutro wyjeżdżamy na święta:-):-):-)
jasmina111
Fan(ka)
Dziewczyny macie jakieś słodkie obrazeczki świąteczne?
Dawaj go tu.Pobałagani z moim PotworkiemBodzia skoczę bo ja też muszę.a popilnujesz Stasia przez chwilę?
właśnie wali piątą kupę dzisiaj on mnie zrujnuje

oki leci. co Ci kupić?Dawaj go tu.Pobałagani z moim Potworkiem![]()
Załączniki
anaconda27
styczniówka2006
To mogę podrzucić i moją Maję, dzisiaj jest wyjątkowo grzeczna to nie będzie sprawiać kłopotów:-):-):-):-)
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Heloł! Już jestem
Adriano w przedszkolu, zakupi zrobione Madziucha siedzi pod biurkiem i ubiera miski na głowę
Młody z rańca pytał czy możemy dziś po przedszkolu jajka malowac żeby ten zajączek przyszedł już jutro
Dobrze że z nózią już lepiej

Ja to na chrzcinach Madzi wymiotowałam i gorączkowałam
Nie byłam w stanie nic zrobic
:-)
Bodzia 4you:

nio po nocy mi się najlepiej siedzi bo cisza i spokój i nikt ode mnie nic nie chce:-) Tylko nie wiem jak dziś będzie bo M ma już od jutra wolneHejjjjj
Po nocy piszą a rano mnie sama zostawiają;-);-)
Cicho sza bo mi babal obudzicie.Qurcze a czułam,że powinnam wstac bo M i tak śpi....Ale Mały się kręcił.Ciszej krzyczcie;-);-)A dzsiaj macie dla mnie piffko????
Noga prawie nie boli, kolano sie zgina le jeszcze ja pooszczędzam bo na pewno jeszcze osłabiona jest;-);-)

Wstawać moczymordki.

mmmmmmm właśnie mam kawusię

nie no odlotWedle życzenia![]()

Adriana wyniosłam bo nie było szans. Muszę Madzię wywalic od nas wreszcie. Ale mała jest taka uparta że aż strach w oczach na samą myślDzień dobry!
Ja za Wami nie mogę nadążyćrety ile Wy diergacie
Nie nadrobię.
Marta tort zarąbisty, a okazja do niegoale się uśmiałam z samego rana
super!
Sikoreczka mam nadzieję, że jednak znalazło się dla Ciebie miejsce w małżeńskim łożu![]()

somy, somy ino od rana po sklepach lotomy i czasu na klachy brakMaaaaaaaaaaaaaaaaaaarta ja chce takowy w realu
Młody mi spał na kolanach ale tera pije herbatke to ja lenia wyganiam, ide psiątać.Jakby mi nie zasnął w takiej pozycji juz bym miała wszystko zrobione
Ja ogłaszam strajk.Śniadanie i wsio.
Cara gdzie masz przystojnych aktorów???
No cholibka herbataka na pajacu...Moje dziecko kiedys m nie wykonczy
Innnnnnnnnnnnnnnnnnna, Ptaszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynka
Koniec spania
Lachonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kaj wy som????????

może Oliwianka chce na coś odłożycIdę sobie jakąś herbatkę zrobić, śniadanko już zjadłam :-). Oliwka wcina banana, przed chwilą próbowała zjeść 1 grosza
A ja jakaś taka zmęczona...Dziwnie się czuję, taka wypompowana![]()

tulaski dla Szyma, oby to nic poważnegozaraz wpadne i ponadrabiam tylko muszę Szymka do lekarza umówic bo zacząłbaranek jeden pokasływać dziwnie![]()

bidulko. Trzymaj się koffana. Coś na rozgrzewkę i choc troszkę odpoczącWitam Kobitki
Czuję się dziś fatalnie....wszystko mnie boli głowa, gardło,uszy i kości
do tego mam strasznie zapchany nos i kaszel..
...mojego mężusia choróbsko puściło to przed samymi świętami i chrzcinami mnie musiało się czepić.....
....ja to mam pecha.....![]()

Wesołych świąt Iwonko. Odpocznij i do sklikania podzien dobry ja tylko na chwilke zlozyc wam zyczenia
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
To do poczytania po świętach pa:-)

Bodzia 4you:
Podziel się: