reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziucha uduszona:tak: Mam koło godzinki spokoju. Mus tera obiada wstawic, pranko załączyc i podłogi pomyc:szok: L E C E ................
slomo.gif

reklama
trochę zaległego :tak:
Bój Ty się Boga kobieto! Ja wiem, że świr to świr, ale żeby tak źle mu życzyć?
...świr też człowiek ....:tak:

pozostaje mi tylko spanko na biurku:-( buuuuuuuuu...................
Sikoreczka fajna foteczka :laugh2::laugh2::laugh2:
bidulko. Trzymaj się koffana. Coś na rozgrzewkę i choc troszkę odpocząc:tak: Ja to na chrzcinach Madzi wymiotowałam i gorączkowałam:baffled: Nie byłam w stanie nic zrobic:no:
Sikoreczka ja też nie jestem teraz w stanie nic zrobić tak mnie kręgosłup na pier...a że nie mogę się schylić ani podnieść Amandy po jedzeniu :no::no::no:
Wzięłam już oscillococinum(na grypę i stany grypowe) pani farmaceutka powiedziała że mogę to brać jak karmię piersią:tak:....mam nadzieję że pomoże...:sorry:

aluśka - zdrówka życzę!

Aluśka zdrówka.:-D:-D
Dziękuję Kobitki :tak:

A ja idę się położyć, może sen mnie "napompuje" :-D. Oliwka właśnie odleciała, więc z godzinkę na pewno mi się uda kimnąć :tak:

Do później LACHONY :-)

Szła mi wspólpraca z moim synkiem pokroiliśmy prawie całą sałatkę zrobiliśmy krem do mazyrka zostało nam odrobinke a jemu zaczęło się nudizić kurka do spania to jeszcze godzina na pewno i znów wstrzymanie roboty.
a jeszcze temat rzeka moja teściowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
byli w niedziele i pyta czy chcę jajka od hodowcy kurów mówię jej że tak to powiedziała że poda przez m. no i czekam kupiłam tylko do wypieków i sałatki bo tak to takie świeże lepsze a ona mi dzwoni i pyta gdzie jaja kupiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szła mi wspólpraca z moim synkiem pokroiliśmy prawie całą sałatkę zrobiliśmy krem do mazyrka zostało nam odrobinke a jemu zaczęło się nudizić kurka do spania to jeszcze godzina na pewno i znów wstrzymanie roboty.
a jeszcze temat rzeka moja teściowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
byli w niedziele i pyta czy chcę jajka od hodowcy kurów mówię jej że tak to powiedziała że poda przez m. no i czekam kupiłam tylko do wypieków i sałatki bo tak to takie świeże lepsze a ona mi dzwoni i pyta gdzie jaja kupiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
walec jak nic:crazy:
U mnie obiadek pyrka, pranko się pierze. Zrobiłam śliczny porządek w apteczce i pomyłam gary:sorry: chwilka na odsapnięcie i mykam do podłogi:tak:

na walec przyjdzie kolej ale najpierw dam jej śingusa odpowiedzniego bo jedziemy do nich w drugie święto hihihi chyba pójdę dziecku kupić pistolecik

Stasiu zrobił porządek w płytach cały stojak rozrzucił ja k sprzątałam rąbnął gacie m z suszarki i wrotki do kuchni prosto do miski z sałatką oszszaleje dowcipniś nie ma co

reklama
Anula niezły gagatek ze Stasia:-DMój gagatek śpi...tak gagatkuje,że przez niego stuknełam się w chorą noge i ała...
Sikoreczka ma racje wiadrem teściową, wiadrem:-DTzn.woda z wiadra;-)

Do góry