reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkim dziękuję za komplementy:tak::-) Właśnie kończę obiad i zaraz na zakupy.
.p.s. ja z moim M byłam 3 lata przed ślubem,a w tym roku stuknie nam 10-ta rocznica ślubu tak więc jesteśmy razem już 13lat:tak:

reklama
mojego m. mi brat do domu przyprowadził chodzili razem do klasy i robili sobie ze mnie jaja nocne głuchacze z zasztrzeżonych telefonów itp. brachol nie chciał powiedziećć kto to i dopireo jak rodziców nie było i zrobiliśmy impreze na której popił to powiedział że m. potem od styczia do maja pisałismy smsy raz spotkalismysię na wagarach co z niego się śmiałam i 8 maja mój brat go przyprowadził do domu i jakoś tak został.do dzisiaj ppamietam co wtedy robiłam na obiad;-);-);-);-);-);-);-);-)

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:ze spaceru wróciliśmy słońce grzało w ciągu sekundy zrobiła się taka śnieżyca że po tatę dzwoniłam żeby nas zgarnął do domu bo nic nie było widać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie
Gratuluję!!!!
Znalazłam ciekawą ofertę pracy: Bols poszukuje testerów wódki.:-D
Hmmm, należałoby się nad tym zastanowic
Kurde nie ma co!
Jestem sexy laska i co sie bede przejmowac dupkiem no nie!!

Niech sie ociepli, to zaczne chodzic w kiecce odwale sie tak, ze temu idiocie szczeka opadnie i jeszcze pozaluje :-D
Cara i tak trzymaj.
Bodzia fajnie, że zabieg nie potrzebny :tak: cieszę się razem z Wami :tak:

Iwona ale z Ciebie laska :tak:super!
Popieram!!!
Ale się nam na zwierzenia zebrało. Ja z moim poznałam się banalnie. To był kolega ze szkoły mojego kuzyna. Obcierał mi łzy po rozstaniu z poprzednim facetem i tak juz został.;-) 2 lata później wzięliśmy ślub. W tym roku mamy 5 rocznicę.:tak:

Moje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie
GRATKI

Sewa ja taki sam jak ty chyba mam charakter,,nie potrafiłabym zdradyw ybaczyc nigdy,,,i nie raz to moejmu mowiam,,on wie dobrze o tym,,,tak samo jakby facet mnie lał,,nigdy bym nie została,zapłakała byms ie na smierc,a z nim nie bylaaa
I tak trzym:tak:
Mnie moje dziecko tak wnerwiło,że się na nie wydarłam i teraz śpi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wstyd mi i zle z tym ale...Matka to tyz człowiek....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja pisałam,że M poznałam w szpitalu na badaniach...W ogóle nie chciałam z nim gadać.No ale on był wytrwały.Zachodził, zagadywał i po tygodniu byłam zakochana na maksa.
7 kwietnia świętujemy 5 lat bycia razem...
28 czerwac 5 rocznica ślubu...
No i nie wyobrażam sobie,że mielibyśmy nie byc razem:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry