reklama
I
iiwka
Gość
Fajnie sobie tak po wspominać,nie??? Niby tak nie dawno to wszystko było,ale jak życie się zmienia...;-)
mojego m. mi brat do domu przyprowadził chodzili razem do klasy i robili sobie ze mnie jaja nocne głuchacze z zasztrzeżonych telefonów itp. brachol nie chciał powiedziećć kto to i dopireo jak rodziców nie było i zrobiliśmy impreze na której popił to powiedział że m. potem od styczia do maja pisałismy smsy raz spotkalismysię na wagarach co z niego się śmiałam i 8 maja mój brat go przyprowadził do domu i jakoś tak został.do dzisiaj ppamietam co wtedy robiłam na obiad;-);-);-);-);-);-);-);-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Gratuluję!!!!Moje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie
Hmmm, należałoby się nad tym zastanowicZnalazłam ciekawą ofertę pracy: Bols poszukuje testerów wódki.![]()
Cara i tak trzymaj.Kurde nie ma co!
Jestem sexy laska i co sie bede przejmowac dupkiem no nie!!
Niech sie ociepli, to zaczne chodzic w kiecce odwale sie tak, ze temu idiocie szczeka opadnie i jeszcze pozaluje![]()
Popieram!!!Bodzia fajnie, że zabieg nie potrzebnycieszę się razem z Wami
Iwona ale z Ciebie laskasuper!
Ale się nam na zwierzenia zebrało. Ja z moim poznałam się banalnie. To był kolega ze szkoły mojego kuzyna. Obcierał mi łzy po rozstaniu z poprzednim facetem i tak juz został.;-) 2 lata później wzięliśmy ślub. W tym roku mamy 5 rocznicę.

I
iiwka
Gość
GRATKIMoje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie
I tak trzymSewa ja taki sam jak ty chyba mam charakter,,nie potrafiłabym zdradyw ybaczyc nigdy,,,i nie raz to moejmu mowiam,,on wie dobrze o tym,,,tak samo jakby facet mnie lał,,nigdy bym nie została,zapłakała byms ie na smierc,a z nim nie bylaaa

Mnie moje dziecko tak wnerwiło,że się na nie wydarłam i teraz śpi

Ja pisałam,że M poznałam w szpitalu na badaniach...W ogóle nie chciałam z nim gadać.No ale on był wytrwały.Zachodził, zagadywał i po tygodniu byłam zakochana na maksa.
7 kwietnia świętujemy 5 lat bycia razem...
28 czerwac 5 rocznica ślubu...
No i nie wyobrażam sobie,że mielibyśmy nie byc razem

reklama
Cara,Ty jesteś 87 rocznik?
tak a czemu pytasz?
Jestem tu najmlodsza chyba ;-)
Podziel się: