Marta1981
Rodzyneczka
U mnie na grzejnikach plomby pozakładali na podzielnikach,a jak zgłaszałam,ze sąsiad z dołu odkręcał podzielniki
to mówili,ze niemożliwe
,i jemu nie założyli plomb

.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to po prostu ludzkie pojęcie przechodziU mnie na grzejnikach plomby pozakładali na podzielnikach,a jak zgłaszałam,ze sąsiad z dołu odkręcał podzielnikito mówili,ze niemożliwe
,i jemu nie założyli plomb
.
To jeszcze ja :-)u nas lepsze jaja. przyszło roczne rozliczenie za cały blok i wyszło ze ktoś kradnie wode no to podzielili ta ukradziona sumke na wszystkich według zuzycia i mam zapłacić 400 zł za to ze jakiś hoooojek magnes na wodomierz sobie załozył a ja uczciwie płacę i jeszcze mam za niego dokładać![]()
sewa a jakiś przepis znasz czy coś???To jeszcze ja :-)
U moich rodzićów była taka sama sytuacja.... tylko naliczyli 750 złSądzili się z administracją (cały blok się sądził ) wygrali. Ale zobaczcie jakie to popieprzone jest. Człowiek ma wodomierze, płaci regularnie, a tu taki numer. To nie jest zgodne z prawem. Administracja tak nie może sobie robić
![]()
Ja miałam nadżerke wymrożoną. mój gin powiedział że wypalanie to głębokie średniowiecze.![]()
ja mialam mrozona nadzerke,ale to nie dalo efektu i musislam miec wypalana.
NIE strasz mnie!!!!!!!!!!Bodzia Ty nie czekaj tylko leć cytologię rób
Ja zmykam, bo wartałoby w taki piękny słoneczny dzionek wywietrzyć smyka.... i siebie też przy okazji![]()
Do potem!
No widzicie..... właśnie o tym mówię. Ile głów tyle racji![]()
A co to za teksty??? Przeciez nieleczona nadżerka do raka może doprowadzić...Boszeeeeeee niektórzy lekarze powinni się leczyć..Na głowe!!!!!!!Mi nic z nadzerka robic nie chca! Wiecznie slysze ze SKORO CHCE MIEC JESZCZE DZIECI TO SIE MUSZE MECZYC :-/...