reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo:-D
No no widzę że dziewczynki sie rozpisały:-)
Ja siedziąłam u sis bo druga sis przyjechała i żeśmy sobie pogadały:-) Napaliłam się na cały tydzień hahaha
Wojtas cos mało śpi ostatnio, Michał już w dzień nie śpi więc idzie o 19 spać:-) Spokój będe miała... Muszę w piecu znów rozpalać bo mi zgasło przez to lufrowanie....Ale to dopiero jak dzieci pójda spać:-) Wczoraj ich kąpałam także mam dziś wolne:rofl2:
Coś ktos mówił o gołąbkach tez bym sobie zjadła....
Bodzia Twoje scrubki sa debest:-) hihi ale ze mnie poliglotka haha
No nic Michał je kolacyjkę, Wojtek u mnie na rękach siedzi i patrzy na klawiature jak stara napitala:-) Se myśłi pewnie że jakaś chora jestem że tak walę w klawisze hihi

reklama
Młody po kaszce i zasypia, m. wyprawiony do pracy a ja idę lepić gołąbki już się doczekać nie mogę.
Czy 8 miesięcznemu no prawie 9 można podawać ziemniaki z sosem takim nie doprawionym i mięsko.Staś je tylko wtedy jeśli coś takiego dostanie i nic innego nie od razu płacz.nie chcę go głodować ale też nie chcę zrobić mu krzywdy

Doszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif

łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie
emocje23.gif

reklama
Do góry