reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje Młode zdradza objawy coraz krótszego spania po połedniu,,Teraz wreszcie zasnął to ja zjem..Bo przy nim to mi troche głupio...Tak stanie i patrzy w moją paszcze...Brrrr
Taaa...Lolinek tyż tak patrzył...A dziś chciał się ze mną wymienić.Biszkopt za kanapke.Uciekłam i pożarłam w ukryciu.Biedny głodny ...ALe juz niedługo..
He he he, ja to codziennie ukrywam się przed Oliwką z jedzeniem :sorry2: bo inaczej w życiu bym w spokoju nie zjadła a i pewnie wiecznie głodna bym chodziła :-p

ja mysle ze tu wiekszosc ma PPD tylko sie boja przyznac ...no nie bojcie siem ;-)
Taaaa...\
MAM NA IMIĘ MARTYNA I JESTEM PPD

:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2: już prawie skończył, wrzucę jak będzie finito:tak:
Poradzcie dziewoje bo oszaleję: jestem przed @ i twarz mi wysypało tak że wyglądam jak trędowata:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y: Może powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem:nerd::confused2:
Ja smaruję Penatenem na odparzenia :tak:, pomaga :tak:

Bylismy na spacerku, fajnie, tylko wiatr taki chłodny, ale w słoneczku cudnie :-)
Idę coś pożreć na kolację :-) bo głodny pasibrzuch, oj głodny

Sikorka dobre to PPD Ja sie nie zaliczam niestety... hihih Super że juterko ostatni zastrzyk fajowo:-)
Powiem wam coś Wojtek wypił na noc 330 ml mleka z kleikiem i 90 samego mleka:szok: W sumie 420 ml, prawie pół litra:szok: Mały żarłok.... A w dzień prawie wcale nie je a na noc tak sie napcha że na cały dzień mu styka:-)
Zapomniałam napisać że Michał mi cały telewizor i siebie wysmarował maścią pośladkową Wojtka, całe pudełko poszło...:angry: A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....
Michał już słodko śpi, Wojtek się usypia mruczeniem a ja M jak miłośc oglądam:-)

Doszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
emocje01.gif

łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie
emocje23.gif
Buhahahahhaha:laugh2::laugh2::laugh2:Ja przy Was wymiękam.Od razu rumorek mi sie naprawił:sorry2:

hej
Ania138 pozdrawia i przybedzie jak maz wyzdrowieje...
paaaaaa
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Małza.No i czekamy na Na Anie:tak::tak:
Lolo beka jak rasowy pijak;-)Coś mu na brzuszku jeszcze jest:dry:
Iwona śliczne suwaczki.Wcześniej miałam napisać już:tak:

M jak miłość sie skończyło a ja nie bardzo wiem o co chodzi:-) Hi z mężem przegadałam:-) Cos mi gada że w sobote na impre idą:angry: :-( Jakoś tak dziwnie mi że on tam sam.... Ufam mu ale zawsze jakoś tak wiecie o co chodzi....
Dobra wiadomośc to taka że sprawdziłam stan konta i wypłatka wpłynęła:-) Superek, można na allegro poszaleć hihih

Wpadłam powiedzieć dobranoc ale natchniona przez was powiem jeszcze
MAM NA IMIĘ IWONA I TEŻ JESTEM PPD;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Dobranoc lachony:-)

Sikoreczka super ze juz ostatnie klucie!!! (nie odpisalam Ci na priv ale ciesze sie ze nie masz zamiaru narzekac i wiem jak masz na imie ;-) mam Cie na NK ;-)

ja chyba pojde tak jak wczoraj wczesniej spac...jakos zgredzieje i o 22 padam a tu ....21 dopiero...
wiec zycze dobrej nocki wszystkim PPD ;-):-p

reklama
Do góry