E
Ewcia81
Gość
hej
Ania138 pozdrawia i przybedzie jak maz wyzdrowieje...
paaaaaa
paaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje Młode zdradza objawy coraz krótszego spania po połedniu,,Teraz wreszcie zasnął to ja zjem..Bo przy nim to mi troche głupio...Tak stanie i patrzy w moją paszcze...Brrrr
He he he, ja to codziennie ukrywam się przed Oliwką z jedzeniemTaaa...Lolinek tyż tak patrzył...A dziś chciał się ze mną wymienić.Biszkopt za kanapke.Uciekłam i pożarłam w ukryciu.Biedny głodny ...ALe juz niedługo..
Taaaa...\ja mysle ze tu wiekszosc ma PPD tylko sie boja przyznac ...no nie bojcie siem ;-)
Ja smaruję Penatenem na odparzeniajuż prawie skończył, wrzucę jak będzie finito
Poradzcie dziewoje bo oszaleję: jestem przed @ i twarz mi wysypało tak że wyglądam jak trędowataMoże powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem
![]()
BuhahahahhahaDoszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!![]()
łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie![]()
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Małza.No i czekamy na Na Aniehej
paaaaaa