reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No tak wychodzi, ale to tylko takie orientacyjne ;-). Bo ogromną rolę odgrywa mnóstwo innych czynników, ale jeśli Wy jesteście wysocy to i pewnie dzieci będą, tym bardziej że obecnie jest zjawisko akceleracji o duzym natężeniu ;-). I tak jak jeszcze parę lat temu norma dla urodzonego dziecka jeśli chodzi np. o wagę była między 2800 a 3500 to teraz jest do 4500 :tak:. Ze wzrostem to samo :tak:. Niestety, wpływ na to ma żywność naszpikowana hormonami - kurczaki, ryby, świnki itd., wszystko hodowane na hormonach :sorry2:

akceleracja...:baffled: Co Ty takie trudne słowa używasz

reklama
akceleracja...:baffled: Co Ty takie trudne słowa używasz

to samo miałam mówic! Inna my nie som takie kształcone
robo-tryby.gif

Akceleracja to w wielkim skrócie przyspieszenie rozwoju ;-)

A to moje śliczności z dzisiaj :

Pościg za Oliwką po praku (z lewej mój ogólniak):

Fajnie jest poleżeć i odpocząć :laugh2::

Ja sama i wielki park :

i ciag dalszy za chwilę :-p

reklama
Do góry