sikoreczka79
Fanka BB :)
Napisałam na gg do Sewy i Madżki ale narazie ich nie ma

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieee..... ;-):-);-)
Nie nie oczywiście że nie. A co bedziesz oglądać?? Trinny i Susannah rozbieraja?? Czy Może Anthea Turner - Perfekcyjna Pani Domu??:-)
nieee..... ;-)Ty prasuj prasuj...jakby trzeba bylo kawki dolac zawolaj....
Czytałamw temacie golabkow Inna czytalas wczoraj co napisalam??!!
Jeszcze nie, uwielbiam gołabki :-)
Kurczę, może jakieś głodomory na poczcie pożarły ;-)Widzu widzu przecież. Tylko Dzwoniłam do mamy. Zaraz sie szybciutko biorę. A ty sis zrób kawkę i jakieś ciacho zapodaj...
Gołąbki mniam. A wysłałaś mnie te obiecane?? Bo jeszcze nie doszły...
Jeszcze raz dziękuję.:-) Zaraz napiszę do Jasminy i Iiwki.Dziewczęta, a prześlijcie jeszcze poczta pantoflową news o nowym wątku, do tych których nie ma. Ja wysłałam do :sikoreczka, bodzia, inna, asiulinka, anula, aluśka i anaconda
Ja niestety nic ni wiem. Sewa wczoraj mówiła że do Ewci napisały, no ale Ewci narazie nie ma:-( Były podejrzenia że nam Martusia zamknęła co by już więcej nie nadrabiac![]()
Ja najpierw myslalam że to mnie tylko usunęli ale nie moglam sobie przypomnieć co takiego mogłam napisać...