reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Megosiu, a te obniżki to tylko w Polsce, czy u mnie tyż??A te zmyware to weź mi jedną, a jak bedę w Polsce to Ci oddam kasiorke ok?? ;-) Czy Ty juz czasem za duzo nie wypiłas??
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
To tak na zapas jakby Meg pytała czy nikt jej nie koffffa. Meg - ja zawsze. I Anula Ciebie tyż. Ja ide usypiać moich chłopaków, Baj Baj do jutra...
Anula ale masz ładne suwaczki uczysz się dziewczyno nono
dziękuję dziękuję

Meg aleś niusa zapodałaHej Baaaaaaaaaaaaabyyyyyyyyyyy!!!!!
Bluzki w Zarze przecenili 90%!!!

sikoreczka79
Fanka BB :)
musiałam Adriankowi kupic buty bo mu adidasy pękająSikoreczka jakie butki???
Anula ale fajne ciuszki![]()

to podobnie jak u mnie:-) Tylko ja mam jeden zmartwień: mój chłop mi chce wyjechac:-Widzisz Anula, myślę, że u większość z nas tak wygląda codzienność. Wypłata - zapasy dla malucha bo jemu nie może zabraknąć, a jak ja pochodzę 4 sezon w tych samych butach to nic mi nie bedzie a na spacery mogę biegać w trampkach w kwiatki z rynku. Nam też bardzo pomagają rodzice - moi, bo teście uważaja ze im nikt w życiu nie pomagał i się dorobili i to najlepsza szkoła życiateraz mój męż bierze kredyt na rozwój firmy więc przez najbliższe kilka miesięcy można całkiem zapomnieć o nadmiarze kaski. Ale wiesz, jakoś łatwo mi to znieść jak zasypiam w łózku obok faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem i mężem i obok cudnie pachnącego bobasa, który patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi oczami. i wiem , że wszystko będzie dobrze bo mamy siebie. i wszystko da sie znieść;-)
dziękuję za colęSikoreczka pamiętam

no bo nie zdążyłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamale Sikorka nie przyszla....Gooooraaaaalu czy Ci nie zaaaaal.....?

dobra, dobra odświeżę ci pamięcdobra...ja ide i nie powiem Wam bo zescie nie przylazly gdzie i jakie sa obnizki....ale jutro sie obkupimy:-) dobranoc!

Sweet dreams

sikoreczka79
alesz z ciebie piętny Lachon!! Posiedziałabym ale senna jestem
Zmniejsze zdjęcie bucików to się pochwalę!

sikoreczka79
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień doberek :-)
Nie mam czasu doczytać, wpadłam z samego rana tylko się przywitać z Wami bo się stęskniłam
I już uciekam do szkoły. Dzisiaj tylko do 17:50
Papapappapapapa
Nie mam czasu doczytać, wpadłam z samego rana tylko się przywitać z Wami bo się stęskniłam
I już uciekam do szkoły. Dzisiaj tylko do 17:50

Papapappapapapa
Podziel się: