reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie kochane w piekny dzionek !!!!!! pogoda cud malinka palce lizac slonko swieci buzia dzieci sie smieje hihihi ale mi sie zrymowalo hihih
my dzis sie zaraz zbieramy znow na obiadek do tescow bo dziadek wrucil z dalekiej trasy niebylo go za 2 tyg.( jest kierowca tira) wiec jak tylko sa dziadki oba to jemy u nich co by dzieci mogly sie nim nacieszyc???
Kunda no bardzo nam przykro ze znow masz ta awarje ja to wsumie napisala bym chiba jakies pismo do urzedu co oni mysla sobie przedziesz sa dzieci i one przedewszystkim potrzebuja ch...la zrob im tam awanture!!!!
moja tesciowa wczoraj zdjela mojej tosce pampersa i ona tak se latala i sie zsurala i wystraszyla troche i plakala my tlumaczylismy jej zeby sie nauczyla wolac siusiu no ja ja wykompalam bo juz byl czas do lulu a dzis tez -miala pieluche tetre i zawolala siusiu a za godz juz zawolala jak popuscila i tyle opowiesci no zobaczymy mysle ze juz nauczy sie wolac siusiu
no to lece zajzec na zamk
papa pozdrawiam

Justus to super :)
a ja po spacerze-maly tak sie darl ze musialam wrocic!!!!!!!!!jestem na niego wsciekla,taka pogoda a ja w domu bede sie kisic bo gowniarzowi wozek nie pasi! a ledwo do domu wszedl sam sie uspokoil...ale jestem zla :mad:

Izabelka a Wy jeszcze w gondoli jezdziecie??? bo jesli tak to moze mu nie pasuje bo nic nie widzi...Alan co prawda zawsze lubil w wozki jezdzic ale od kiedy podnioslam mu oparcie od spacerowy to wrecz kocha spacerki :)

mimo ze nie siada? bo ja mu podnioslam o 2 zabki ze jest wyzej...ale w gondoli...to mam wywalic ?

Izabelka no jasne.....tu chodzi o to zeby plecki i glowka lezaly na oparciu bo kregoslup i te sprawy, ale jak dasz w spacerowe i na pol lezaco bedzie super...Alan tez mniej wiecej od konca 3 miesiaca jezdzi w pozycji pollezacaej ostatnio prawie siedzacej :) zreszta jak wiesz Alan wogole nie mial gondoli

Macio nie siada a jezdzi w spacerówce, w pozycji połlezacej i jest zadowolony jak usypia to znizam oparcie

reklama

Kunda u nas jest to samo, chociaz czasem zdarza sie ze alan spi na siedzaco :))
a co do obiadu to nie gotuj jak Ci sie nie chce....ja mam taka dewize zyciowa ;) jak nie chce, nie robie ;)

Do góry