reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
faaaajnie:-):-)na telefonach przyoszczędzisz koffana:sorry2::-D:-DSikoreczka for u
37950_PE129924_S2.jpg
czyste powietrze , wilgotność 60%, wiatr umiarkowany chwilami porywisty, słoneczko cały dzień;-):-):-)
dziękował

Jesteśmy sami Staś i ja brachol po przespaniu jednej nocy w pokoju ze Stasiem i wysłuchaniu tego co mu miałam do powiedznia postanowił wrócić jednak do domu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Staś tylko co chwila włącza alarm więc chyba zaraz się uśpimy bo jakiś taki smutny dzisiaj jest
nio to masz małego odstraszacza:laugh2:
Madźka..test byś zrobiła ;-)
buhahahahaha:rofl2: na Emilkę:-p;-)

no dzisiaj mam luźniejszy dzień i nie bardzo mam co ze sobą zrobić ale chop wraca juz wiec coś się wykombinuje;-);-)a test za dwa latka będę robić:tak:
zdjęcie sąsiadce męż musi zrobić a on jest zajęty. ale wreszcie mi podrzuci foto to na pewno zapodam:-D
uuuuuuu to ty tak męża puścisz do robienie zdjęc sąsiadce:szok::laugh2:

:-Di ja mam robić test tak???:dry:a kto tu jest w grupie największego ryzyka:blink::blink::-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: popłakałam się przy was ze śmiechu:laugh2::-D

Madźka tak chyba w imię zasad ale na moje to na wspomnienie o swojej babuni (mojej cudownej teściowej) zaczyna wyć,bo to zła kobita jest:tak::tak::tak::tak::tak:
Madźka a Twój Szymuś się uzębił czy mu przeszło?

:-D:-D:-D:-D:rofl2:Sikoreczka Ty się nie chachaj tylko śmigaj ten test to sama zobaczysz jakie podchwytliwce Meg zasunęła
brak czasu nał:sorry2: ale jak tylko zmuszę Adriana do posprzątania zabawek, wykąpię młodzieży, spełnię ich wszystkie zachcianki przedspaniowe, zajmę się mężusiem i zrobię trzy miliony innych spraw to już będę tylko dla was;-):tak::-D

To też masz małe wyjątko w domu. Stwierdzam,że zęby są straszne.Najpierw płaczesz bo rosną potem bo się psująma koniec końców i tak na starośc lądujesz ze sztucznymi;-):tak::-D

reklama
brak czasu nał:sorry2: ale jak tylko zmuszę Adriana do posprzątania zabawek, wykąpię młodzieży, spełnię ich wszystkie zachcianki przedspaniowe, zajmę się mężusiem i zrobię trzy miliony innych spraw to już będę tylko dla was;-):tak::-D
Ptaszyno to ja już w domu starców będę:-D:-D

To też masz małe wyjątko w domu. Stwierdzam,że zęby są straszne.Najpierw płaczesz bo rosną potem bo się psująma koniec końców i tak na starośc lądujesz ze sztucznymi;-):tak::-D
piękne podsumowanie:tak::-D

Do góry