reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w niedzielne południe
My wczoraj zrobiliśmy sobie całodniową wycieczkę do Wa-wy na pokazy motocyklowe, mała się wyszalała, nie marudziła i ogólnie bardzo fajnie było. A dzisiaj z racji tego że moje nerwy są w strzępach M zabrał małą i pojechali na cały dzień do teściowej, tak więc siedzę sobie sama w domku i jest mi bardzo dobrze :-):tak::-D

reklama
Helooooo
Skoelpy może dziś zamknięta lae giełda otwarta:-DNo i juz na wesele ubrana:rofl2:Jeszcze bluzka i dodatki i Małżonka i dziecko i prezenty i krtki i kwiaty....Bleee....
Jeszcze Pawlak mi adidaski kupił i małemu chustke moro.
Anaconda ale Tobie fajnie...

Jednak się wzięłam za gotowanie obiadu, na bb cisza to coś robić trzeba, chyba nie umiem już siedzieć bezczynnie i nic nie robić:-):-):-)
Ale nadal mi dobrze tak samej, muszę wykorzystać ten czas do naładowania akumulatorów na cały tydzień:-):-):-)

Chłopcy śpia, piekna, słoneczna pogoda zamieniła sie w deszcz a ja sobie siedze i odpoczywam...

weekend chyba słoneczny bo cicho i pusto:szok:u nas słonko skapitulowało w południe, na szczęście zdążyliśmy na rodzinny spacer a teraz trwają ruchy chmur i wszystkim chce sie spać a tylko Szymcio chrapie:-D
Troche już mi przeszło piątkowe zamartwianie i obwinianie się o anemię Szymka.Pediatra wytłumaczyła mi , ze u większości dzieci w tym wieku to się zdarza bo zużył juz moje pokłady ciążowe hemoglobiny a jego własne dopiero sobie buduje. stąd ten niski poziom - skąd innąd nie taki znów niski jak mógłby być:baffled: bierzemy lekarstwa i za 3 tygodnie powtórka morfologii. Konsultacja lekarska przyspieszyła też odcycowanie i już 24 godziny jesteśmy zupełnie bez cycusia:tak::tak:ale za to odkryłam nową słodycz uczucia kiedy Mały przytula się do mnie, ciągne za włosy i próbuje dawać buziaki przed zaśnięciem:rofl2::-Dno i nagle się okazało, że nocka ma tylko jedną przerwę a rano można poleżeć do 8.00 w łóżku tylko z mężem a potem powariować w trójkę do 9.00:-D:-D

ja dzisiaj mam ogarniającą niedzielę bo wczoraj byliśmy na wsi i dzisiaj u nas w mieszkaniu jak napisała Marta tylko zapałkę wrzucić podpalić i wiać co sił w nogach:baffled::baffled:
Miłego popołudnia i wieczoru koffane.

helol kobietki ;-)
U nas tez troszkę popadało przed 16-ta ale już ładnie świeci słoneczko. Moje chłopaki zwinęły się- zabrały jedzonko, wsiadły w samochód i pojechały gdzieś a ja chyba siem położę. Mam dziś pierwszy dzień @ ;-/

Ja dziś na zakupach lekko się zestresowałam....Albo tak utyłam albo wszyscy producenci pozaniżali rozmiary...Ci od butów tez:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Bodzia gotowałam dziś "meksykański garnek" - na dwa dni, więc jutro mam odpoczynek:tak::tak::tak:
Moi już wrócili - Maja brudna jak mały diabełek, więc zaraz trzeba ją wykąpać, no i kolacja i spanko, chyba wybiegała się za cały dzień:-D:-D:-D

Do góry