reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,wczoraj to myślałam,że wszystkich rozniosę:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.To ja zasuwam pół kilometra do Lidla,po kółka miodowe do mleka po 1,99zł dla Olka a małż to w Społem(najdroższy sklep w okolicy) Cheeriosy za prawie 7 zeta kupił:angry::crazy::wściekła/y::wściekła/y:.
Dziś też się nie popisał:no:,bo byliśmy na Komunii i cyknął jedną fotkę w kościele i to rozmazaną a o filmowaniu kamerą nie było mowy:no:,a teraz śpi naje..ny jak świnia a o 4-ej wyjeżdża do Warszawy:tak:.Bosssssssssssssz tydzień spokoju;-).A na domiar złego brzuch mnie wczoraj wieczorem bolał,jak na @ i trochę poleciało a teraz cisza,bo jak ja na tą cytologię się mam wybrac jak kapie po trochu:confused::errr:?
W kościele nie byłam,bo odrabiałam chrzestnej Julka chrzciny Olka i nasze wesele,kiedy robiła w kuchni.Podsyłam foteczki z dzisiaj.Zobacz załącznik 77680
- Królu Julu na tronie Zobacz załącznik 77682 - niespodziewny gośc na przyjęciu.I zagadka - kim jest ten mężczyzna?Obok na wóżku Eryk,co byliśmy wcześniej na Komunii a z tyłu z lewej teściowa chrzestnej Julka :tak:.A to Olgierd,koniecznie chciał,żeby tatuś mu zdjęcie zrobił.

reklama
Marta walec na chłopa:crazy::crazy::crazy:Chłop i zakupy ech.....A chłopki cudne:happy:
A ja zara nyny bo tydzień się zaczyna...

dalmatek2123solu0.gif

Wpadłam tylko dobrej nocki życzyc. Bylim dziś u mamy i się troszkę pobawilim w parku. Młodzieży już śpi. I tylko męż marudzi:dry: Dałam Adrianowi dwa dni temu loda i dziś tak chyrla że o przedszkolu mogę zapomniec:dry:

Witajcie.:-)
My już wróciliśmy. Nawet fajny był ten weekendzik.:tak:
Dziś, na komunię, pogoda dopisała -było słonecznie i cieplutko (później, popołudniu troszkę deszyk popadał, ale to tylko trochę oczyściło powietrze;-)).
A teraz ja wstawię pare fotek z komunii.:-) A co.;-):tak::-D
Pod kościołem:
cimg0069il6.jpg

Cała nasza rodzinka z "komunistą";-):
cimg0086rb0.jpg

A tu same chłopaki:-p:
cimg0095xr5.jpg

Sikoreczka zdróweczka dla Adiego.:tak:

Miałam coś jeszcze pisać? :confused::baffled: Nie pamiętam, więc dobranoc.:-)

Dzień Dobry:-D
Są plusy wczesnego wstawania..Obiad gotowy, jedzonko dla suni takoż też, jeszcze tylko naczynia i podłogi umyc i pyry obrać:rofl2::rofl2:
Słońce za oknam daje czadu...Pranko się pierze...
Sikorka zdrówka dla Adrianka.
Asiulinka ale z Ciebie super Lachon mmmm...
A chłopki - przystojniaki:tak::tak::tak:
Żądam zmiany żołądka.....Od tygodnia mi się nerwica odezwała....Lekki nerw i juz kibelek...

Bodzia ja mam to samo tylko u mnie musi być duży stres:tak::tak:
Witam z rana, pogoda super więc my zapewne znów pół dnia spędzimy na świeżym powietrzu (czy w mieście może być świeże powietrze?:szok::szok::szok:). Mój M pojechał dziś z szefem do Krakowa więc cały dzień będę sama i nic nie będę robiła bo jest raczej wszystko na miejscu, obiadek też mam z wczoraj:tak::tak::tak:

reklama
ja tylko na sekundke

jest u mnie mama i bedzie do czwartku, a potem jedziemy z mikim ją owieźć i zostajemy o soboty, takze mnie przez ten tydzien na bb nie ma!

buziaki!!!

Do góry