reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już na listopadówkach pisałam że Oliwka wyglądała cudnie;-)
Mam pytanko do was: chciałam odinstalowac dziwne gry mojego M. No i zrobiłam to ze wszystkimi grami które miały odinstaluj lub uninstal, ale niektóre mają usuń i nie wiem czy mogę to tak zrobic:confused: Nie wiem bo ktoś mi kiedyś mówił że jak gra ma tak to lepiej nie usówac bo coś się z pamięcią dzieje:baffled::rofl2: Hihi alem to opisała, no ale w tych sprawach jestem lajkonikiem a męż mi zaśmiecił kompika:-p
Sweet dreams:-)

reklama
Ptaszyno, ja nie mam tego problemu, bo u nas komp jest tylko mój :laugh2: Ale jeśli nawet coś usuwałam to nie patrzyłam na te wyskakujące okienka, bo to często chodzi o to, że np. gra została zainstalowana w Program Files i często pojawia się okno, że nie można usunąć bo coś tam coś tam... ;-) Ja usuwałam i nic się nie działo, ewentualnie zgrywałam to co mi potrzebne na dodatkowy twardy dyski i robiłam format całego kompa. I wkrótce dokładnie to mnie czeka :baffled:

Dzien Dobry......
Martynka Oliwka CUUUUUD:-D:-D:-DAle mi sie synowak trafila:tak::tak::tak:Kochana jak Ci zle to ja zaraz na miotle wskakuje i do Ciebie lece:tak::tak:I Sie kochana "zlymi ludzmi" nie przejmuj bo z Ciebie cudowan osobka jest.Caluski.Pamietej,ze my Cie koffamy mocno, mocno
Asiulinka dzis bydzie lepiej.
Reniferku milego pobytu u mamy:tak::tak:
Ja mialam w nocy bliskie spotkanie z WC....A dokladniej mocno je obejmowalam:baffled::baffled::baffled:Nio coz dawno takich wymiotow nie mialam, ale potem od razu lepiej.:tak::tak::tak:Tylko,ze spac nie umialam, po calym lozku sie krecilam i czuje sie jakbym pod wielki walec wpadla....Dzis ma nas odwiedzic moja koleznka, z coreczka ale za oknem zimno i deszczowo, takze zobaczymy jak to bedzie.
Martynka ja chce zobaczyc jak Ty wygladalas:tak::tak::tak:

Cześć to ja znowu:tak::tak::tak::tak: tęskniłyście :-p
u nas bez zmian tylko Staś nam się coraz bardziej rozwija staje pełza próbuje raczkować i gada od rana do wieczora,chyba idą mu koljne zęby bo marudzi i od wczoraj robi luźne kupy co chwile:no::no::no: no na pieluchy nie zarobimy;-):-D:-D:-D:-D
U nas znów ładna pogoda i czekam na szfagra bo dzwonił,że na kawe wpadnie

Anulka tulaski...Czuje sie fatalnie...Wsio mnie boli a mieszkanie sie same nie ogarnie i obiad sam nie zrobi....

reklama
Do góry