reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Stanisław poległ i mam trochę spokoju :rofl2::-D szfagra ciągle niet a miał być między 9 a 10 uwielbiam spóżnialskich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spotkanie klasowe do bani a przy okazji dowiedziałam się od kumpeli że mój m. to nierób i leń i symulant a ja od jej faceta że jestem gruba i zaniedbana:szok::szok: no coż nieżły z nas duecik:tak:;-):-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Lolo spi.
Anula jak ktos takie rzeczy mowi, tzn,ze zadrosci..A ja nie wiem, z ktorej strony Ty niby gruba jestes:confused::confused:Nio to ja to juz w ogole:tak::tak::tak:Mojej kolezanki tez ani widu ani slychu, zadfzwonic tez nie dzwonila...Znajac zycie to jak przydrzemie sobie to przyjdzie.

Bodziu bo ja taki waleń błekitny jestem;-):tak::-D:-D:-D:-D
ja się zastanawiam czy jak Staś się obudzi to poprostu nie wyjść
w sumie już dwie godziny czekam więc niech spada:tak::tak::tak::tak: strasznie mnie wkurza że u m. w rodzinie jest tak że zawsze wymagają żebyśmy się dostosowali do nich no i pokazuję im co jakiś czas że tak nie będzie więc jeśli nie dojedzie do pobudki Stasia to albo wyjdę albo będę udawała,że mnie nie ma:tak::tak::tak:

Hej dziewczęta :-)

Bodzinka bidulko :-(, tak Cię męczy po tych truskawkach ? Jakim świństwem je spryskali :angry:.

inna :-) No rzeczywiście księżniczka :tak:, tylko korony jej brakuje:-).

anula dość dosadni Ci Twoi znajomi :sorry:. Ja bym się wściekła ja diabli.

megusek pogoda nie sprzyja nam rzeczywiście :no:.

Wiesz Winka to już nie są moi znajomi:no::no::no::no: jakoś wielcy państwo nie pasują do mojego skromnego utytego świata;-):rofl2::-D:-D:-D
:-) I bardzo dobrze :tak:. Wiesz, ja nie rozumiem takich ludzi. Myślą, że jak mają więcej kasy ( bo tak wywnioskowałam z Twojego postu ), to już im wszystko wolno ?! Chamy i tyle :sorry:.

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka była trochę lepsza od wczorajszej oczywiście przed zaśnięciem dała 1,5 godzinny koncert ale za to w nocy budziła się (o 3.30, 5.40) bez płaczu i zasypiała od razu po odłożeniu do łóżeczka :tak::-) dała pospać do 7.00:-)
teraz sobie Amandzia drzemie już dobrą godzinę:-):tak:odpoczywa pewnie po wczorajszym dniu :confused::baffled::laugh2::-p

Pogoda pod zdechłym Azorkiem więc nici ze spacerku:baffled:

Dziękuję Kochane za pamięć i życzenia urodzinowe:-):-):-):-)

:-):-DSpóźnione życzenia dla Szymka:-D:-)
z okazji
:-):-Dskończenia 8 miesiąca:-D:-)

Wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.
Tego Ci dzisiaj aluśka życzy.
happy20birthday20poohjn9.gif

Bodzia jak się dziś czujesz? Jak Karolek ?
Brzusio już nie boli?:confused:
Witac się witac
Powstawalim, teraz dzieciarnia bajkuje a ja muszę ruszyc śniadanko szykowac Adrianek nadal ostro kaszle i po południu lecę do lekarza Dobrze że przynajmniej w nocy jest spokój.
Sikoreczka dużo zdróweczka dla Adrianka:tak: jak się dziś czuję?:confused:
Pani Olka z przedszkola urodziła synka i w tym samym czasie jej ojciec zmarł:-(,nawet wnuka nie zobaczył:no:,bo nieprzytomny był:-(.
przykre....:-:)-:)-(
witam!!!
ale napisałyscie przez weekend postaram sie was doczytać
u nas ? ciezko Gabi marudzi chyba ząbki nie moge nic zrobić do tego spodobała jej sie nowa pozycja SIEDZENIE niestety ma jeszcze okrągłą dupke wiec musze przy niej siedzieć
myszorka o co chodzi z tą okrągłą dupką:errr: jeżeli dziecko tak ma to nie potrafi siedzieć stabilnie bez podparcia, tak? :dry::confused:
Nie wiesz?? To pewne ze po tesciowej.Niestety dzieci nie dziedzicza genow tylko i wylacznie po nas, po dziadkach tyz.:-p;-);-):-)
Kasiu może aż tak źle to nie jest:szok::szok::baffled:
na razie ma taki sam kolor oczu jak moja teściowa:growl::baffled:
moje dziecko ktoś ociotował -wije się przy jedzeniu, paprze łapami po wszystkim, po śpiochach po foteliku , bawoli non stop:angry::angry:już mi sie cierpliwość kończy - mam nadzieję, że to przez zębole i minie bo inaczej chyba do jakiejś pustelni się wybiorę równowagę wewnętrzną odzyskać:baffled::baffled:no i znowu wyjus. idę zaśpić może się da:dry::dry:
Madźka mam nadzieję że Szymuś już się grzecznie sprawuję:tak:
Widzę że dyskusja o butach była. My kupujemy w Daichmanie (nie mam pojęcia czy tak to się pisze) i jesteśmy zadowoleni :-)
a ja jeszcze małej butów nie kupuję :-p:laugh2::laugh2::laugh2:
Cześć dziewczyny
Wiecie jak sie zdenerwowałam gdy wróciłam z córcią z tańców:wściekła/y::angry:, wchodze na podwórze i patrze nie ma mojego psa:no:,(nie owczarka, tego drugiego-sznaucerka miniaturowego) szukam w domu i nic:angry:. Wsciekłam sie jak cholera bo moja mama zostawiła ztyłu otwartą furtkę:no:. Szukałam gnojka prawie 2 godziny:angry:, już myślałam że nie znajde i że nie bedzie kto miał grzać mi nóg:no:. Ale na szczęście koleżanka zadzwoniła że znalazła moja zgube:tak:.
agga dobrze że się piesio odnalazł:tak::-):-)
Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.
Martyna współczuje zgrzytów z teściami:-:)no:
Najlepsi teściowie są na 102:crazy::laugh2::laugh2::-p
kochane mnie do konca tyg nie bedzie -jade do mamy, bo mój mąż mi nic przy małym nie pomaga i nie moge nadążyc z papierami
buziaki
Reniferku miłego spędzenia czasu u mamy:tak:
Takem czuła jak posta Ci pisałam:tak:.
Się pochwalę,poszłam z Olkiem do sklepu,po MLEKO NA SŁOMKĘ;-):-D(słomkę Sippah) - Olek tak mówi,a przy kasie reklamówki stoją 2 z Nestle,to się pytam czy promocja jakaś jest i była,3 soczki Gerber lub Bobofrut trzeba kupic i dają foremki do piasku,a że miałam niecałe 9 zł to powiedziałam,że zaraz przylecę i kupię:tak:.To kasjerka dała Olowi jeden woreczek z foremkami,które teraz w wannie pływają.Fajne są,bo to gwiazdka,żółwik i dinozaur:tak:.I nie musiałam soczków kupowac:no::-D.Jul wcześniej piłkę plażową z LIRENE dostał:tak:no i kubeczek z Pysia.
Marta fajnie że Julianek dostał foremeczki:-):tak::tak::tak:
A oto moja księżniczka :
Prześlicznie wygląda ta Twoja królewna:-):-):-)
Cześć to ja znowu:tak::tak::tak::tak: tęskniłyście :-p
u nas bez zmian tylko Staś nam się coraz bardziej rozwija staje pełza próbuje raczkować i gada od rana do wieczora
Brawa dla Stasia za zdobywanie nowych umiejętności:-):-):-)
Tutaj pogoda do kitu. Mallemu kielek ostatni idzie wiec nocka w doopie przeryczana :(
Cara współczuje nocki:-:)hmm:

Aluśka dziękujemy za gratki
a dla Ciebie spóźnione ale serdeczne życzeni zdrówka szczęścia uśmiechu spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj

Załączniki

• 18.gif
    18.gif
    27 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry