reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tęskni mi się za jakąś wieczorną nasiadówą lachońską:tak::zawstydzona/y:ale chyba mus poczekać do jesieni:dry:;-)aż wieczory będą dłuższe, dni krótsze i chłodniejsze a domowe nalewki osiągną odpowiedni stopień nasycenia alkoholowego:-D:-D

zmykam na dziś bo głowa ciągnie do poduszki:sorry2:

reklama
Aha aha Bodziu ja też jakiś czas po Adrianku w Biedronce zakupiłam kilka maleńkich ciuszków. To chyba jakieś podświadome pragnienie;-)

Witajcie.:-)
Dziś miałam zwariowany dzień.:baffled: Grzesiek postanowił, że mama się dzis nie wyśli i zarządził pobudkę o 4.:dry: Niby zasnął o 6, ale stwierdziłam, że jak sie położe to tylko sie roześpię i cały dzień będę chodzić do tylu. Więc już się nie kładłam.:blink: A potem nie miałam już chwili wytchnienia. Ale za to troszeczkę ogarnąłam domek, ugotowałam pyszny obiadek i zrobiłam ciasto.:tak::-) A teraz juz padam na pyszczek. A obiecywałam sobie, że pójdę wcześniej spać.:tak::baffled: Może kiedyś mi się uda?:confused:;-):-p

Cześć Dziewczyny
Właśnie zastanawiamy się ze Stasiem wstawać czy nie? oj nie chce nam się.
Staś robi postępy.ostatnio zaczął się puszczać i biegem z jednej strony łóżeczka na drugą:tak::tak::-D:-D:-D:-Dczasem jak trzymam go za rączki też się puszcza i próbuje uciekać:tak:
Super! Gratulujemy.:-)
A co do koleżanki... no cóż... nie wiem co Ci poradzić.:sorry: Bardzo Ci współczuje i tulam mocno. A tak z drugiej strony (patrząc pozytywnie), to gdyby do czegoś doszło, to po co zostawiałaby bluzk? Może wzięła specjalnie dwie, żeby, jak juz Madźka mówiła, Was skłócić.:confused: Trzymaj się kochana i oby wszystko skończyło sie dobrze.:tak::blink:

A może pokażę Wam mój brzusio ;-) 8w3d
8t3d.JPG
Piękny brzusio.:tak: Nie zazdroszczę, ale patrzę z rozrzewnieniem.;-):-):tak:

Więcej nie pamiętam.:blink: Więc żegnam się i życzę spokojnej i długiej;-) nocki.:-)

Melduje,że żyja ale zaraz zmykamy z chłopcami:-D:-D:-D
A to żeście mnie pocieszyły, bo ja jak widze takie m aleńkie śliczności to bym kupowała tylko:-D:-D

Hej
Ale tu puchy:szok::szok::szok::szok: chyba ładna pogoda wróciła:tak::tak::tak:
Wpadłam się przywitać i uciekam.Zapisałam się dzisiaj do szkoły.Teraz lecę ugotować obiadek dla m. a potem do klientki:-):-):-):-)
Miłego popoludnia Lachony

:baffled::baffled::eek::eek::eek::szok::szok::confused2: jaka oszałamiająca ilość postów od wczoraj:angry::angry: no nie [piszcie tyle bo kto by to potem nadrabiał;-)
My są i zmykają bo Szym zaraz udaje się na poobiednią siestę a ja prasuję ( no bo co innego mogłabym robić:confused2:). A wieczorem lecę na szabat czarownic z kupelkami - drinki będą się lały strumieniami i mam nielimitowany czas balowania;-);-) a chopy sobie same gospodarzą:tak:.

Idę sałatkę z fasolki szparagowej zrobić;-)

Wrócilim.Aparatu nie kupilim bo moje sokole oko wypatrzyło takie cacko
Nikon Polska - COOLPIX P80
A raty już nie na nasze aktualne możliwości:-:)-(
Więc pozostaje przy moim Pntaxie bo dość ma półsrodków:dry::dry:Ale puściłam totka.W kumulcji nie wygrałam:-(

reklama
Do góry