reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meg dwie osoby wygrały.Ale ja się moge na razie zadowolić mniejszą kwotą;-);-)
Zaraz znikma do ksiażeczki i wrzucić coś na mój pasiprzószkowy brzuszek:-D:-D

reklama
Witam!

Ale tu dziś pustki :szok::szok::szok:, wywiało was czy co? KIedy tu ostatnio jaka imprezka była co ?

Madźka miłego balowania;-), baw się dobrze na babskiej imprezce :tak:, aż Ci zazdroszcze:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rzeczywiscie pusteczki. Rozlecialy sie lachony, to tu to tam.......My dzis shopping uskuteczniali. Tym razem moj malz sie okupowal. :-)4 T-shirty, 2 koszule z krotkim, 2 pary spodenek, 3 pary dlugich spodni, normalnie szok. wszystko za jedyne 130 euro.Dobrze ze on raz na rok ma ochote na zakupy:p. Stasiu juz tez w miare okupiony, tylko ja nieeee. :sorry2:NU ale jeszcze mam 6 dni do wakacji. Tylko zeby kaski starczylo....:cool:

Ja też melduję że żyję, ale co to za życie:dry: Byłam dziś u mamy na obiedzie, a teraz odpoczywam:blink: Brzusio boli nadal więc nic mi się nie kce:sorry2:

reklama
Do góry